Mačvanin 82
Član
ja gledao neki TX u Rumi letos se prodavao imao turbinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo prvi put cujem da ima torpedo sa 5 cilindara, TX 80 je 4 cilindra sa turbom.petarHR je napisao(la):nije, TX su bili modeli za izvoz, TX75 kao i Adriatic 75 ali odvojena kabina, rezervar dole,.., neki kažu i kvalitetniji, ima i TX80 (5 cilindara)..
ja sam kod drugara gledao prospekte od tx a tamo je bio TX 75,TX80 a postojao je i TX85!verovatno 85ica ima 5 cilindarameshter je napisao(la):Ovo prvi put cujem da ima torpedo sa 5 cilindara, TX 80 je 4 cilindra sa turbom.petarHR je napisao(la):nije, TX su bili modeli za izvoz, TX75 kao i Adriatic 75 ali odvojena kabina, rezervar dole,.., neki kažu i kvalitetniji, ima i TX80 (5 cilindara)..
zuky21987 je napisao(la):dosao sam sa zimskog oranja danas zato sto nece vise ni u jednu brzinu kad je u rikverc ili u beli zec u pitanju je 9006 jel neko propatio to?? sta raditi ?? molim za pomoc !!
a evo i snimak kako se oralo ai i kako traktor izgleda
hvala unapred!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VNILkgXKH-c[/youtube]