Kengur
Član
Ej, pa on ima ipak 48 konja (mislim na malog), nemojte tako i to znači nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa to ne mora menjac od adriatika,samo se stavi adriatikov konusno-tanjirasti zupcanik i to je to.Dr.Gruja je napisao(la):mijat je napisao(la):To znam, a izdrzljivost, kvalitet?
Kvalitet je isti u pitanju je samo brzina adriatik je mnogo brzi
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/594219KishRobert je napisao(la):
tibor je napisao(la):http://www.mojauto.rs/polovni-auto/594219KishRobert je napisao(la):
CAR je napisao(la):Orginalni torpedo dijelovi to se samo nadje "po garazama"u i oko Rijeke.Ova "vijerna kopija"nisam bas siguran u nju iako sluzi.Moj 45 ispada iz druge kad mu je jako tesko jednostavno polako klizi mijenjac van i ispadne.Mijenjao sam zupcanik novi napatio se dok sam sve to (raskupusao)ali jako malo je bilo pomaka svezi ispadanja iz druge.Zupcanik sam nasao u BIH novi nekakav Makedonski jer je bio troduplo jeftiniji od ovog "iz garaze"ma bio sam budala.Sad mi se neda vise rastavljati i mijenjati ponove i navikao sam se na to.
Možda mogu da pomognem pošto sam imao isti problem doduše na 55-ici.Menjali smo zupčanik i opet ista priča.Tata se setio da može biti problem i osovinica viljuške i kad smo osovinicu promenili sve je bilo uredu.
Plus prednja vučatoshiba je napisao(la):tibor je napisao(la):http://www.mojauto.rs/polovni-auto/594219KishRobert je napisao(la):
Ovaj barem ima utovarne vile koje kostaju 1000-1500e
zuky21987 je napisao(la):jel moze mi neko dati broj telefona KND i novog sada!!! bio bi mu zahvalan
Slazem se sa tobom, potrebno je preraditi diferencijal i sklop prednje vuce zbog zupcanika.jbrtka je napisao(la):pa to ne mora menjac od adriatika,samo se stavi adriatikov konusno-tanjirasti zupcanik i to je to.Dr.Gruja je napisao(la):mijat je napisao(la):To znam, a izdrzljivost, kvalitet?
hvala puno na broju telefona !! al molim vas da malo pojasnite sta podrazumevate pod tim da se preradi diferencijal i sklop prednje vuce. na sta konkretno mislite da se zameni i da se uradi na prednju vucu? hvala unapreddikula je napisao(la):zuky21987 je napisao(la):jel moze mi neko dati broj telefona KND i novog sada!!! bio bi mu zahvalan
KND Novi Sad
021 444 773
021 444 619
Post je spojen: [time]1292547736[/time]_________________________________________________
Slazem se sa tobom, potrebno je preraditi diferencijal i sklop prednje vuce zbog zupcanika.jbrtka je napisao(la):pa to ne mora menjac od adriatika,samo se stavi adriatikov konusno-tanjirasti zupcanik i to je to.Dr.Gruja je napisao(la):mijat je napisao(la):To znam, a izdrzljivost, kvalitet?
sve u svemu jako zahvalan traktor
daPeet je napisao(la):Eto Zuky pola problema ti je reseno. Djokera podrzavam u izjavi da ne cackas nista drugo sem tog menjaca a za to vidi sa njim da ti da br. majstora jer to je najbitnije.
Post je spojen: [time]1292605011[/time]_________________________________________________
Djoker kazi mi molim te za Torpeda 75 jesi ga kupio u Nikolincima?