mijat
Član
@Lalo
A da li moze da se nadje za gore navedenu lovu neki solidan.
A da li moze da se nadje za gore navedenu lovu neki solidan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
boki je napisao(la):A je oznaka za modele sa prednjom vucom a ne za adriatik.
Bas si ga utesioKishRobert je napisao(la):tu mu je i kraj...
Jedan savet, nemoj raditi sa njim ako je vrucina znaci ujutro ili uvece i nemoj orati uvratine sa prednjom vucom ukljucenomzuky21987 je napisao(la):pozzzz ja sam kristijan, nov sam na ovom forumu i od nedavno sam postao vlasnik jednog torpeda 9006 1985god, pa me interesuje koji plug bi on mogao da nosi, koje velicine setvospremac i u sustini kakav je traktor, inace kod nas je tesko zemljiste
ja i drugar smo prosle nedelje orali maltene u tvom ataru (iza ilandze)prema janosiku i to je bila smrt za torpedo.jedva nekih 15 cm 1.beli zec, blokada,a i tako je proklizavao. sve tegovo je imao i gume dobre ali je jako tesko podnosio tu zemlju a i trosio je puno.plug 757/2brazde.sa rezervoarom oko 6 kj.a kad oremo u nasem ataru ide i 4.beli zec i manje trosi.tako da bas i nije tamo za oranje sa njim.moje je misljenje da bi ti mnogo bolje bilo da si rusa uzeo.zuky21987 je napisao(la):pozzzz ja sam kristijan, nov sam na ovom forumu i od nedavno sam postao vlasnik jednog torpeda 9006 1985god, pa me interesuje koji plug bi on mogao da nosi, koje velicine setvospremac i u sustini kakav je traktor, inace kod nas je tesko zemljiste
Moj komsija je uzeo torpeda 90 od njh i dve remontovane zmajevke i sa svim tim je imao problema prikolice nekipuju traktoru stalno nesto fali sklapan je od 10 komada.To sam ja cuo e sad nemam pojmamijat je napisao(la):Trazeci Torpeda po oglasima naletim na netu na "Masinopromet" doo Becej, koji se bave remontom traktora. Imate li kakva iskustva sa njima (cene, kvalitet).
zuky21987 je napisao(la):pozzzz ja sam kristijan, nov sam na ovom forumu i od nedavno sam postao vlasnik jednog torpeda 9006 1985god, pa me interesuje koji plug bi on mogao da nosi, koje velicine setvospremac i u sustini kakav je traktor, inace kod nas je tesko zemljiste