KishRobert
Prijatelj Foruma
ma jok,nego imam 16.9/30 gume!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pidikanac je napisao(la):može li 90-tka vuči trobrazni plug u srednje teškoj zemlji ali ne obrtač i koi se plug lako vuče odnosno koi se najbolje pokazao vogel regent ili imt
KishRobert je napisao(la):ako ja sa mojom "upgrejdovanom" 75-om vucem 3brazde kvederlanda,sto ti od 90 ne bi mogao!pidikanac je napisao(la):može li 90-tka vuči trobrazni plug u srednje teškoj zemlji ali ne obrtač i koi se plug lako vuče odnosno koi se najbolje pokazao vogel regent ili imt
e bas ga pretera! nije ni nasa bas sjajnaworm je napisao(la):vasa najgora zemlja ne moze da se poredi sa nasom najboljom
mi bi sa vasom mogli da nadjubravamo nasu
Post je spojen: [time]1288796698[/time]_________________________________________________
nasu zovemo crni saliter
od 18 do 20 po hektarupa ti izracunaj sad ! kazu da je bolje za motor terati na veci gas nego na 1500 1600... samim tim i bolje hladi !worm je napisao(la):i koliko ti potrosi po jutru nafte kad ga tako lozis, ja kad mu je tesko belog zeku temperatura mu ne prelazi 85 a trosi 12l po jutru,a kad ide lakse onda prvom i potrosnja je skoro ista nekada i manja
Imal neko slike tih traktora?zrine892 je napisao(la):Mislim da je negdje 2002 godine. Mozda i prije. Napravili su samo prototip traktora i od onda se nije cuo za njega. Ima jedan u HR. ali dali ima više komada neznam.