Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se nije dobro pokazalo, ubacuje i izduvne gasove u kabinu, a tokom ljeta sa u taj usmjwrivac nakupi svega pa i to ubaci onda u kabinuDa li neko ima grejanje kabine na torpedu i kako se pokazalo sa onim usmwrivacem vrućeg vazduha?
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
E ovde je bilo neko metalno sediste polutrulo sa nekim sundjerima koji su nestali, pa nabacano neke stare jakne i jastuciNaš TD 4806 posle 36 godina ima originalno sedište .Samo jednom je menjana presvlaka .Sundjer je isti.
Gde si kupio sediste? Ja imam ono polukruzno kao barska stolica u raspad stanju sa gumenim odbojnikom kao amortizerom. Znaju malo da bole ledja ako provedes vise od 5 sati u traktoruDanas ponovio torpeda 45 sa sedistem. Posle 37 godina kod nas bilo je vreme za novo...
Tako je i kod mene identicno bilo raj za ledja. Uzeo u kdn novi sad, 6050 din sa postarinom 7100 din izadje. Valjda ve se malo i ledja obradovati...Gde si kupio sediste? Ja imam ono polukruzno kao barska stolica u raspad stanju sa gumenim odbojnikom kao amortizerom. Znaju malo da bole ledja ako provedes vise od 5 sati u traktoru
Ima podesavanje od 50 do 120 kg, ali u pravu si da to sve deluje dosta jadno materijal. Koliko ce trajati, videcemo, ja vagam 88kg, podesio sam na 90 na onom tockicu....Pexkap
Da da bog da ti potraje
Ja kupio isto za zmaja i izlomio ga drugi dan a i ja sam 115kg
Svo se pokrivilo
Onda sam ubacio kamionsko AGIS PTUJ radi kao doxa
Jeste Dorijane sad nam je uspeh 4 gume i sedište
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Istezanje vijak se kontrolise tako sto ga meris do ispod glave(sestougla) fabricka duzina je 211mm a ne sme biti istegnutiji od 214mm. Prvo stegnes sve na 3mkp ili 30Nm sad jbm li ga valda je to 3 kile. A zatim ides glave 3 puta po 45 stepeni. Ako te sta jos zanima pitaj. Mi smo naseg 75 sve kroz prste propustili pa sam nakupio informacije.A koliko se stezu glave ? Jel mogu proci stari vijci ili moraju novi ?
Super. Taman da proverim i koliko kostaju setovi za generalnu. Mog Dajca izdala kompresija pa vise purnja na iberlauf nego na auspuhTako je i kod mene identicno bilo raj za ledja. Uzeo u kdn novi sad, 6050 din sa postarinom 7100 din izadje. Valjda ve se malo i ledja obradovati...