Pasuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da igra i na ler gasu spušta, kad je pod opterećenjem.Zašto menjaš, jel igra hidraulik ili je nešto drugo u pitanju?
Ja sam kupio italijanski,evo već četvrta godina od zamene i radi bez problema.Kolege gde i koji razvodnik hidraulike kupiti za Torpedo 75 ? Onaj okrugli ispod sedišta.
Prva petoletka nemogu naći a ove Indiske po 5000 dinara sam čuo da su loši, imam u ponudi neke Talijanske 8000 dinara. Kakva su vam iskustva ?
Ja planiram d astavim sledece nedeljeDa li je neko postavljao ovo na poluge od torpeda? Kod mene su razjedene ruoe gdje stoje one kugle i samo sto nisu ispale, pa sam razmisljao da stavim ovo.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ja planiram da stavim sledece nedelje kategoriju 3.ne znam koja kategorija tebe zanimq...kategorija 3 su jako skupe, 280 evra par i ima samo jedna firma na internetu.
Verovatno jedan covek iz padine ce da odradi, kaze da je radio vise puta to.nije to tako rizicno i na imt 539 i na drugim traktorima su fabricki vareni krajevi ap sta?nije pucalo.nije to ne znam ni ja kakva matematika z adobrog varioca koji poznaje materijal i da lepo ukopa var.Ko ce vam to variti ?.Kapa dole ako se sami odlucite za to,ja ne bih smeo rizikovati,pa cak ni sa nekim ''variocem'' iz sela da mi to odradi,pukne to ne daj boze,ode prikjucna masina u tri lepe i gomila novca iz dzepa.
Postoje kugle 2 kategorija sa rupom za treću kategoriju (dva na tri). Ja ih imam na NH i koristim ih za roto drljaču koja ima kat 3 osovinu za kopčanje.Jeste tako je.moj je torpedo 90 ali mi plug ima debelu osovinu kategorije 3, zato moram da kupim to.kat.3 je od 100-220 ks.
Sa tom kategorijom kacim i kat.2, samo menjam kugle.
Inace kat. 2 ovde kod nas kosta oko 120 evra par
Velika verovatnoca da u sistemu postoji curenje… gimica na razvodniku i gumice u cilindru proveriti… ako ostro igra i poskakuje nije okrugli razvodnik..Da igra i na ler gasu spušta,