MDrasko
Član
Pored menjaca i hidraulika je rak rana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li na Šašinom salašu ima neki Deutz ili torpedo ?Tačnu oznaku neznam.
Da ima torpedo 75,sa montiranim prednjim utovarivacem,ali ima tamo i pravih unikatnih primeraka budz serije.Da li na Šašinom salašu ima neki Deutz ili torpedo ?
Trebalo bi da ima sama,mislim sa adriatic torpedo kabinom,ima schluter,ima neki stariji rus,mislim da ima i par skoljki od golfa 1.Učinilo mi se da sam video neku čudanu mašinu ,bez utovarivača.
Radi dobro dok ne pocne da zeza, kad pocne vise nikad ne moze da se urikta kako valja.Pored menjaca i hidraulika je rak rana.
Ovom mom mislim da ni PVP nije nikad dirana a ni dizne nisu idealne. I kod mene beo dim dok vergla a iako mu radi grejac (onaj sa spiralnom zicom u usisnoj grani), opet tesko pali. Do duse i alnaser kao da slabo vrti, pa moram i njega prekontrolisati. Mozda ga i ovih dana rasturim jer svakakko ne mogu nista drugo raditi...I moj 6206 neće da pali oko nule dugo vergla i muci se bas. Duva na iber samo tako a ulje i ne trosi bas uopste. Tako da ko zna sta je u motoru. A kada vergla beo dim izbacuje..
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Tako i kod nas, klip kako izvadis karike same ispadnu u delicimaKod mene je palio od prve na minusu i sa produvanim motorom (treci klip skroz unisten, sve karike popucale i stiblina unistena)
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Naravno gde ce drugdeЈел товари онда то уље у картер?