Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pronašao sam lika na Njuškalo.hr koji traži za to što sam ja nabavio skenirao i besplatno podijelio, 200 kn-cca 28€ pa sam poludio i kontaktirao ga da to skine sa oglasa, inače ću objaviti na svim forumima njegov link. I nakon toga sam obnovio link na oba poljoprivredna foruma na kojima sam registriran.Ово је бисер, хвала колеги на несебичној подели и да свима буде на корист
Kolega batad, IZVOR STE UPRAVO VI, zato se ispričavam što te nisam naveo, ali mislio sam da možda nisi više aktivan. Iskreno da nisam vidio tipa na njuški ne bih ja to ni stavljao (mislio sam da je onaj stari link u upotrebi) Imaš li ti možda katalog rezervnih dijelova?Kolega Slavonac, Vaš čin je za svaku pohvalu a vjerojatno ste i takva osoba, za pohvalu.Bilo bi još ljepo kad bi naveli i izvor, možda.
Skidao sam ga odatle, ali mi crko hard pa sam sve izgubio, a tamo ga više nema (bar ga ja više ne mogu pronaći). Cijeli dan danas rujem po forumima nebi li ga iskopao negdje, ali uzaludno.Imam ga u stampanom obliku. Moram proveriti u bazi na drugom racunaru da li mozda nemam i u pdf-u. Bilo je nekad na forumu ako se dobro secam u temi tehnicka dokumentacija pa potrazi tamo
Poslao mi čovjek sa drugog foruma. Svejedno hvala na odgovoru . Ako nekom treba ja ga tu okačim.[/QUOTE]Imam ga u stampanom obliku. Moram proveriti u bazi na drugom racunaru da li mozda nemam i u pdf-u. Bilo je nekad na forumu ako se dobro secam u temi tehnicka dokumentacija pa potrazi tamo
Fala druže.Slao sam ti na majl ono veče ali mi se vratilo, zastarila adresa. Drago mi je da si ga već dobio inače bi rješili.