Probacu kroz plocu hidraulike da vidim.Otvorio sam i dekle i dole i sa strane nema caura ni ja vidikuNema gde,samo na pola,ako ja dobro razumem tvoj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probacu kroz plocu hidraulike da vidim.Otvorio sam i dekle i dole i sa strane nema caura ni ja vidikuNema gde,samo na pola,ako ja dobro razumem tvoj problem.
Moras celu hidrauliku skinuti,tj ruke.Probacu kroz plocu hidraulike da vidim.Otvorio sam i dekle i dole i sa strane nema caura ni ja vidiku
Ne.A jel znas koliko se steluju zabice na 90
Si blatobrane kupio gotove ili pravio?Nikako da stignem da se pohvalim.
Sredio sam Torpeda d4006![]()
Ništa od toga, to su orginalni.Si blatobrane kupio gotove ili pravio?
Otprilike sve što je moglo, rasklapalismo ga dok je bilo šta da se skidaŠta je rađeno osim farbanja i nabacivanja kabine i koliko je izašlo? Da li si radio sam?
Tu moze svasta biti, mozda se samo otpustila cev od uljne pumpe... a mnogo gore stvari necemo ni spominjati, karter dole i pogledati sta je...Pozdrav kolege. Imam problem sa 9006. Naime danas u oranju sa uobičajenih 3,5-4 bara pritisak ulja je odjednom pao i nije mogao da predje 2 bara pri 2000 obrtaja. Ulje i filter su menjani pre 50 rh,sipan je manol 20-50. Svaki savet i misljenje su dobrodošli.
Kompresor je petoletkin, to uradiš sam karike zameniš, rastaviš glavu 4vijka, 4 vijka cilindar izmeriš prečnik i debljinu karika većina radnji sa traktorskim delovima ima sve isti je klip glava cilindar od IMT-AZna li neko gde da izremontujem kompresor od torpeda i riš ventil . Propusta ulje i gura ga u ventil tak da sad ventil ne drži . Skinuo bi te elemente i poslao nekom da remontuje.