Probacu kroz plocu hidraulike da vidim.Otvorio sam i dekle i dole i sa strane nema caura ni ja vidikuNema gde,samo na pola,ako ja dobro razumem tvoj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probacu kroz plocu hidraulike da vidim.Otvorio sam i dekle i dole i sa strane nema caura ni ja vidikuNema gde,samo na pola,ako ja dobro razumem tvoj problem.
Moras celu hidrauliku skinuti,tj ruke.Probacu kroz plocu hidraulike da vidim.Otvorio sam i dekle i dole i sa strane nema caura ni ja vidiku
Ne.A jel znas koliko se steluju zabice na 90
Si blatobrane kupio gotove ili pravio?Nikako da stignem da se pohvalim.
Sredio sam Torpeda d4006
Ništa od toga, to su orginalni.Si blatobrane kupio gotove ili pravio?
Otprilike sve što je moglo, rasklapalismo ga dok je bilo šta da se skida Nismo radili oko zadnje osovine. Inače deo po deo skidan čišćen, farban. Sve gumice, diktunge, neke sitnice ako nismo uspeli da razradimo. Kvačilo je bilo loše pa smo naštelpvsli i zamenili obe lamele. Motor je odličan ali pošto smo kontrolisali zamenismo karike i sredismo dizne koje su bile lošije. Ležajeve gde je trebalo, kaiševe, ulja, volan, sedište ... Dodali kompresor, pa smo morali i remenicu da menjamo. Izvukli komplet novu elektro instalaciju. Sve plastične delove zamenili. Sigurno sam nešto zaboravio, ali u suštini to je to.Šta je rađeno osim farbanja i nabacivanja kabine i koliko je izašlo? Da li si radio sam?
Tu moze svasta biti, mozda se samo otpustila cev od uljne pumpe... a mnogo gore stvari necemo ni spominjati, karter dole i pogledati sta je...Pozdrav kolege. Imam problem sa 9006. Naime danas u oranju sa uobičajenih 3,5-4 bara pritisak ulja je odjednom pao i nije mogao da predje 2 bara pri 2000 obrtaja. Ulje i filter su menjani pre 50 rh,sipan je manol 20-50. Svaki savet i misljenje su dobrodošli.
Kompresor je petoletkin, to uradiš sam karike zameniš, rastaviš glavu 4vijka, 4 vijka cilindar izmeriš prečnik i debljinu karika većina radnji sa traktorskim delovima ima sve isti je klip glava cilindar od IMT-AZna li neko gde da izremontujem kompresor od torpeda i riš ventil . Propusta ulje i gura ga u ventil tak da sad ventil ne drži . Skinuo bi te elemente i poslao nekom da remontuje.