Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda bi i moglo da prodje, zavisi koliko su pojedene i jedna i druga. Kada na pojedene ili spojnicku ili cauru uparis da bude jedna od njih dve nova verovatno ce moci da sluzi ali pitanje do kad ce. Ja sam to menjao pojele mi se i jedna i druga i kada sam sve rasklopio probao sam na tu pojedenu spojnicku da stavim novu cauru i moglo je da drzi, ali sam ipak stavio drugu spojnicku polovnu jer sam imao u rezervi. Imao sam negde i slike, probacu da postavim ako nadjem.Proklizala mi spojnička osovina u čauri na TD 48 Adriatiku. Dali je neko imao sličan problem i dali bi mogao proći samo sa zamenom caure.
Која је ац пумпа на трактору ако је мембранска онда је она.Ти немаш проблем са пвп ,не може она мало да ради мало да не ради ,код тебе је доток горива, ац пумпа или неповратни вентил провери и њега.Ja stavio nov pre 10 radnih sati a naftu cedim i kroz carapu. Ikroz sito casica ociscena proverena posle 30 lanaca oranja i dalje extra cista