lovac luka
Član
Koliko vidim 90tka
Sta mu je?
Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora
Sta mu je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko vidim 90tka
Sta mu je?
Na koji nacin si to resio?Kupljena druga,ali vracamo nasu staru stavljamo plekani diftung menjamo samo ruke i osovinu sto drzi ruke.I jo[ razdvajamo hidrulik od volana.
Kako si odvojijo hidraulik od volana..Na cega mislis.
Ahaa, predpostavio sam ali aj da pitamNisam jos,ali cu.Stavljamo tandem pumpu.
Minimum 800 obrtaja na bilo kom traktoru!!!!!!!!!kolki treba da je ler na torpeda 48 ???
Nisam dobio pp i ja sam ovde samo kolegaMajstor Luka neznam dali ste dobili od mene pp, pominjali ste da ste skoro ugrađivali razvodnik hidraulike u Torpeda pa me inetesuje koji mi preporučujete. Kako ste naveli da na tržištu postoji i neki kako ste ga nazvali socijalni pa da nenabasam na njega po ceni pravog.
Jel to sve ima u KND?Nisam dobio pp i ja sam ovde samo kolega
Ako imas mogućnosti uzmi original,
ako hidraulik vise koristis bez kopiranja samo gore dole odradjivaće posao i socijalni oko 6000din u KND NS
Ako si to radio onda znas da ti trebaju 2 gumice,za ventil+ gumice za ručke spoljne hidraulike , pluta za poklopac i kljuc za horizontalnu cev koji Mozes napraviti
Ako radis prvi put moramo ti pomoći
Nije neka nauka al moras biti vest
Moj savet ispusti ulje skini sedište i poklopac isperi sistem ocisti filtere pa tek onda radi,
A kad već radiš zameni manzetnu na klipu ona je 4-5e
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
ImaJel to sve ima u KND?
Od delova mislim.