MONTOYA
Član
Na njemu je menjac od male 45-ce, to mu je i problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel Turijski isti k'o Staparski zet?
Ma nije problem šale nikad dosta al kako kažu u po šale pola zbilje.Postoji jedna anegdota koja se desila prošle godine u Somboru a sve je zasluga Staparskog zeta a našeg člana Kameni.Ispričaću je jednom prilikom kada se sretnemo.
75 -ica ti je mnogo veći traktor od 45 i 60-ke. Veći izbor brzina, bolje kočnice , jača hidraulika, ali imnogo veća težina. Ja imam 75-icu solca 8,9 godina i niikad mu ništa jedino sammu za to vrijeme samo alnaser remontovao.Nisam ni znao šta je to . Kaže : Nemože ni jesti ni piti , ni raditi , nije nizašta . Možda ipak potražim 75icu
Oba nose isti motor F4L912A jel 6006 i 7506 imaju isti motor? Znam da su 4 cilindra i da je kod 6006 manja snaga.
Isti je motor ali je u bos pumpi punjenje jace.Oba nose isti motor F4L912
- - - - - - - - - -
75 je 3200kg i rezervoarom od 92l a 60 je 2600 kg i rezervoarom od 70l
Moj nije izdrzao sa motorom tri klipa, 55ks.Torpedo 60 je isto ko i 539 sa motorom od 560 koliko će izdržati zadnji kraj?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
i meni se cini ali tako kazu papiri.Sa prednjom vucom je malo tezi.Nekako mi se čini da je 75 teža od tih 3200 kg.
Sa full tegovima 8 nazad i 10 napred oko 3800kg adriatik je bio ja materijal na vagui meni se cini ali tako kazu papiri.Sa prednjom vucom je malo tezi.