Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ptomenjen razvodni ventil, ociscen sistem, ptedihtovan klip, promenjene polugiceA sta je sa hidraulikom? Sta se pravi?
Послато са HTC Desire 650 уз помоћ Тапатока
Koji ste stavili iz KND? Bas me zanima kako će se pokazati jeste li probali?Ptomenjen razvodni ventil, ociscen sistem, ptedihtovan klip, promenjene polugice
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Posto je razvodnik?Ptomenjen razvodni ventil, ociscen sistem, ptedihtovan klip, promenjene polugice
Stavio sam onaj SOCIJALNI ipak gazda je odlučio oko 50eKoji ste stavili iz KND? Bas me zanima kako će se pokazati jeste li probali?
Bićemo u kontaktu da vidim kako radi da i ja promenim .Stavio sam onaj SOCIJALNI ipak gazda je odlučio oko 50e
Za sada dobro radi
Moze neko da napise kad se aktivira grejac na motoru 6206 model .Vidim da dolazi struja i nafta na njemu . Uopste ne znam da li funkcionise.
Cevni grejac svetinja!!Moze neko da napise kad se aktivira grejac na motoru 6206 model .Vidim da dolazi struja i nafta na njemu . Uopste ne znam da li funkcionise.
Cevni grejac svetinja!!
Pod šta podrazumevaš cevni grejač?
Grejac koji se nalazi na usisnoj grani.
Usisna grana izgleda kao cev.
A sta tu ima da se ispita?Ok mislio sam da je to nesto drugo . Taj grejač stoji na usisnoj cevi kod mene i dolazi na njega cev sa naftom ,takodje i struja . Samo ne znam da li funkcionise morao bi elektricar da ispita .