Torpedo

Aha, ja sam mislio da je cijena za ove novije modele, tj adriatic.
Ima ih i od 25 kg i od 50 kg veliki. Moji su 50 kg. Ja sam ih prodavao neko vrijeme.

da li znas koliko bi to kostalo i jel imas neki kontakt telefon

trebalo bi mi jos nekih delova kao npr. hidroulicna puma i razvodnik hidroulika posto je traktor kupljen u delovima i sad hocu da ga sredjujem za seb
Imas sve to u Rumi na vaseru,3 u mesecu,donose momci iz Novog Sada,a mozes da narucis isto kod njih i posalju ti.Imam i neke telefone iz Trstenika za razvodni ventil.Ima radionica i u Lacarku,gde remontuju a i prodaju nove delove,malo su poskupi.Ako nisi nista nasao javi se pa cu dati te kontakte,

4lons6.jpg

anzo04.jpg

Inace 65-ica je odlican traktor ima jedan blizu mene to je isto sto i 75 samo malo slabiji a menjac je TW55.4 isko kako i na 75 bez prednje vuce

Kao sto rekoh malo pre odlicno jer su stvarno izdrzljivi traktori taj sto sam spomenu radi kod tog coveka sve i svasta.Sa njim radi usluge oranje, tanjiranje, seje, bere kukuruze, radi sa presom...a traktor radi bez greske vec 8 godina koliko je kod njega a nema neko posebno odrzavanje.Za to vreme je samo zamenio karike i to odmah cim ga je kupio i prosle godine stavljeno novo kvacilo.Menjac nije pipnut ni kod njega a ni kod predhodnog vlasnika.

pozzz za forumas..interesuje me da li neko moze da mi preporuci koje karike da uzmem da Torpeda 7506 ali da to stvarno bude kvalitet,ima li neki poseban proizvodjac ili nema posebnog pravila a naravno ako postoji gde se moze poruciti...unapred hvala

Kupis Nemacke Kolbersmit i nebrines to su mozda i najbolji sklopovi za Torpedo jos imaju oznaku i KHD.Mada su dobri i Gez to je mislim Austrijski proizvodjac

Nazad
Vrh