Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se umesam i ja sto se tice trice(piljevine) ja sam kod mene to uradio na kuci samo sto sam ja smesu (piljevina/krec/cement) punio izmedju rogova isao sam daska colovaca-smesa-colovaca-alufoija i to je ispalo nekih 17cm debljine to mi je doslo umesto kose ploce i mogu da vam kazem da sam prezadovoljan nije neka investicija nema gamadi zbog kreca a oseti se razlika pogotovo leti.
Cime bi bilo dobro lepiti stiropor iznutra na plafon? Debljina 5cm, manja povrsina, nije u planu postavljanje tipli jer ne znam kuda idu strujne instalacije, po radnjama mi nude ono sto imaju na stanju od lepkova, i po pravilu to je bas ono sto mi treba i najbolje je.
Nisu ti potrebni tipli uopste.Videcu onda da probam tako, bilo bi mi extra da se provucem bez tipli.
Talianu, ako se secas, koji si lepak koristio?DA li ide i neka podloga pre lepka?