AcA OPEL
Član
Deluje kao 523.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam trenutno koga bih ti preporučio,ali jedno je sigurno...kao fabrički nikad nisam mogao da dobijem...radili ga razni strugari, kupovao malu privredu i max. 2-3 godine i ista priča. Glavni problem je materijal...ne sme biti ni mnogo mek, ni mnogo tvrd....konstrukciono to im je poznata boljka, ali i sama zamena nije baš jednostavna i brza....Хвала пуно! @Дејан 351
Урадио сам му волан, недавно, имам другара који је добар механичар, вратио га на фабричко нема ни милиметар луфта.
Треба да му радим кључ, да ли има препорука за добављача?
Postovanje ,vidim da se razumete u sve vezano za tomu i prikljucke,hteo sam da vas pitam nesto vezano za frezu.Imam tv420 i kupio za pre par godina frezu od laki plus-ivanjica sa kacenjem u tri tacke,medjutim primetio sam da je ogromna razlika u prenosu snage sa vratila na frezu,bukvalno kad gledam vratilo koje ce da se otkine i motike koje se okrecu malo vecom brzinom nego kad ih rukom okrecem,nikako ne mogu da uskladim rad da idem sporije traktorom a da lepo usitni zemlju za mnom,da li je los prenos diferencijala,da li da ga zamenim,ne znam sta da radim?Ne može po broju motora...on nosi Lombradinijev LDA 820 motor, što nema veze oznakom traktora (Ima ga i 521 i 522), jeste farban, ako nikad nije registrovan, pa se ne može utvrditi godina, ako se dobro sećam na 522 su bili tegovi na točkovima od 50kg, a da su na 523 smanjili na 25kg jer su ovi od 50 često kidali polusosovine...Koliko vidim ovi su od 25kg., a kako ima i rollbar fabrički, onda je 99% TV523.
E ta je mojaNisam iz masinke struke ali to se da lako srediti po meni, zamenom lancanika ili zupcanika zavisi preko cega je prenos.
Ja sam uzeo frezu u Ivanjici radi porodicna firma Vedjic ovih dana cu probati kako ide..
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Vidis Lenticu tu se vidi neozbiljnost proizvodjaca. Nebitno od cega je diferencijal, ulje ne sme da pusta. Ako pusta treba da resi, ako ne moze da resi treba da ti plati da ti neko resi.Ee jel me z***bavas...
Jel toliko lose radi?
Ovako deluje da je korektno uradjena, posto je diferencijal od auta pustao mi je ulje na dva mesta zvao sam ga par puta i kao docicu, docicu i nista.
Juce sam to sredio tecnim metalom, u ponedeljak cu probati kako ide.
Jesi li probao frezu?Slazem se, ali sta mu mogu?
Novac nece da vrati, problem nece da resi ostaje mi da se snadjem sam.
Samo se nadam da nece biti tako spora i da lose radi kao sto kolega malinar kaze..