AcA OPEL
Član
https://m.kupujemprodajem.com/Toma-Vinkovic-41845190-oglas.htm#mhs0-1485120774395
Zanimljivo. Ovo prvi put vidim u oglasima.
Zanimljivo. Ovo prvi put vidim u oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako uzimas tomu onda uzimaj 732 ako mozes da platis.Ja ga imam i radim sa njim 2 jutra kajsije bez problema.Sa motorom nema problema,jaka masina a trosi kao upaljac.Hoce da ode jedan deo kod menjaca(viljuska) ali i on kosta 20 eura.E sad,nisu jeftini,ne verujem da ga mozes naci bez 3000 eura.au a meni se bas svidja jedsaan crveni ali to je zato sto sam u stadijumu gde mi je bitan zigled ,brzo ce to da me prodje...nije toliko bitan novac,kolko je meni bitno da mi se ne desavaju toliki kvarovi kako pricaju iovde po forumu s pocetka otvaranja teme i na nekim drugim forumima,ja i brat smo relativno mladi i treba nam a i planiramo da sirimo proizvodnju na skoro duplo,pa i vise s toga moram da odaberem pravi model i da ne zazalim narednih nekoliko godina
Evo dva: 0641117509-Andrija iz Beske i Metro-Subotica 024555335,024673220Drugaru otišla korpa na tomici trebaju mu sapice imate li kakav kontakt za rezerne delove?