AcA OPEL
Član
https://m.kupujemprodajem.com/Toma-Vinkovic-41845190-oglas.htm#mhs0-1485120774395
Zanimljivo. Ovo prvi put vidim u oglasima.
Zanimljivo. Ovo prvi put vidim u oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako uzimas tomu onda uzimaj 732 ako mozes da platis.Ja ga imam i radim sa njim 2 jutra kajsije bez problema.Sa motorom nema problema,jaka masina a trosi kao upaljac.Hoce da ode jedan deo kod menjaca(viljuska) ali i on kosta 20 eura.E sad,nisu jeftini,ne verujem da ga mozes naci bez 3000 eura.au a meni se bas svidja jedsaan crveni ali to je zato sto sam u stadijumu gde mi je bitan zigled ,brzo ce to da me prodje ...nije toliko bitan novac,kolko je meni bitno da mi se ne desavaju toliki kvarovi kako pricaju iovde po forumu s pocetka otvaranja teme i na nekim drugim forumima,ja i brat smo relativno mladi i treba nam a i planiramo da sirimo proizvodnju na skoro duplo,pa i vise s toga moram da odaberem pravi model i da ne zazalim narednih nekoliko godina
Evo dva: 0641117509-Andrija iz Beske i Metro-Subotica 024555335,024673220Drugaru otišla korpa na tomici trebaju mu sapice imate li kakav kontakt za rezerne delove?