Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ponovo ces morati rastaviti kao i ja,pregledaj malo radionicu gde si radio,potrazi taj gumeni cep koji je malo manji od plutanog cepa za vino...Nije tako sitan da ga ne mozes pronaci.Ja sam moj bio pronasao sutradan ispod tezge u radionici.Isto mi je neko na forumu rekao da je to verovatno ispalo a da nisam primetio.mislim da ulje curi sa gorenjeg kardana, tj na bas tu gde je osovina, ona sto ide kao pecurka, ima gore siru glavu. e sad gde je ona imala gumeni cep, moguce da mi je ispalo to ali ni ne secam se da sam video tako nesto tacno cu da poludim, naucio sam da skinem ono u rekordnom roku, s obzirom da sam skidao pet puta.
Nije mi bas jasno iz ovog tvog posta jel rucica menjaca nece fizicki da upadne u brzinu ili ona upadne, a traktor stoji u mesto? I odakle se cuo taj zvuk, jel iz menjaca?Jutros odem da iztarupam u kruskama, posle sat vremena problem. Stanem sa tomom( 821 ) iskljucim kardan, ubacim u rikverc kad ono cudan zvuk, zvoni metal o metal,
ja napred isto, opet nazad isto, znaci nisam ga forsirao mozda par sekundi napred nazad, prebacim napred kad ono nista, nece ni u jednu brzinu vise. Ja sam cist laik u svemu ovom pa pitam sta bi moglo da bude. Otisao do majstora( jedini u selu) a on posao do guse. Moram danas da izvucem (slepam) traktor iz njive I razmisljam gde da ga vozim. Majstor nemoze da radi na njemu sigurno par nedelja I razmisljam da se sam upustim u rasklapanje, zvao bi drugara automehanicara, neznam da nije zalogaj preveliki za nas. A sad pitanje od million $, sta moze da bude? Da li je neko imao slican problem? Svaka sugestija je dobrodosla.
mislim da ulje curi sa gorenjeg kardana, tj na bas tu gde je osovina, ona sto ide kao pecurka, ima gore siru glavu. e sad gde je ona imala gumeni cep, moguce da mi je ispalo to ali ni ne secam se da sam video tako nesto tacno cu da poludim, naucio sam da skinem ono u rekordnom roku, s obzirom da sam skidao pet puta.