Tomo Vinkovic

Pozdrav svima nije me bilo ovih dana crko mi punjac od lap topa,rijesio sam problem bio povuko zrak jer su ispucala sva crijeva danas sam kupio nova i filtere ulja i goriva neljutim se:osmeh:a stavio sam i volan od tamica evo slika:osmeh:
a.jpg

admg.jpg

atam.jpg

volan.jpg

twmd.jpg

tjpm.jpg

twmtm.jpg

Pozdrav svima nije me bilo ovih dana crko mi punjac od lap topa,rijesio sam problem bio povuko zrak jer su ispucala sva crijeva danas sam kupio nova i filtere ulja i goriva neljutim se:osmeh:a stavio sam i volan od tamica evo
atam.jpg

volan.jpg

twmd.jpg

tjpm.jpg

twmtm.jpg

Mislim da bi trebao navariti i bočna ojačanja, meni je to urađeno, na jednoj strani je bio ne potpun var i tu se otvorilo al ako se i desi to ti je najmanji problem da rešiš, svakako srećno da te služi !

Pozdrav svima nije me bilo ovih dana crko mi punjac od lap topa,rijesio sam problem bio povuko zrak jer su ispucala sva crijeva danas sam kupio nova i filtere ulja i goriva neljutim se:osmeh:a stavio sam i volan od tamica

reci koliko volan ide lakse u usporedbi sa starim osjeti li se velika razlika ,moze li se okretat sa dlanom jedne ruke ili je malo teže.

Sve pohvale svaka čast :ppozdrav:samo izmješao si točkove prednje gume su naopačke ali vjerojatno ćeš ih mjenjati pa to nije ni bitno

Tako ih je namontiro farbar,a posto su suzeni,nisam ih okreto,jer ovih dana freziram,a meni je ona uza freza,pa kad zavrsim sa freziranjem okrenucu ih
moram kupiti nove gume,bar2 jer je na jednov vec bubac iskocio,a ostale su lose

zamjenio je mjesta kotača tako da mu prednje ripne gledaju naopačke pomješao je mjesta točkova a kada kupuješ nove gume kupuj sve 4 jer ne smije biti velika razlika u istrošenosti pošto dolazi do velikih naprezanja jer je jedak broj okretaja napret i nazad a kada je velika razlika u obimu kotača onda to nikako nije dobro ako ne kužiš šta ti pišem reci pa ćemo razjasniti.u pravilu se gume prebacuju u paru napred i natrag upravo da se izjednače i da su podjednakog obima kako bi se izbjegla ta naprezanja koja su loša za mjenjač i sve pogonske djelove,

Poslednja izmena:
Moras okrenuti te gume nevaljaju ti to tako,a kad vec kupujes gume kupi sve cetiri ja sam preprosle godine zamijenio sve cetiri i platio sam ih 200 eura sa unutrasnjim.

Nazad
Vrh