Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tacno,ali ce zato sporije i dizati
a de stoji ovaj sraf,na klipu ili razvodniku?
Moze ,Toma je za vocnjak super,ja sve radim sa njim.Traktor moze ako imas jabuke,kruske i slicne stubne sadnice.Za kajsije ,tresnje i ostalo voce sa sirokom krunom traktor je losija varijanta jer kabina lomi grane(jedino skidanje kabine) i ne moze da ide cik-cak u redu kao toma.Jedino ne znam da li toma moze tako veliki spremac vuci jer ja tu varijantu ne koristim.Zasto ti treba spremac za vocnjak ako imas frezu?Po meni ti je to bespotreban trosak,jedino ako ces koristiti spremac za nesto drugo.Moze li toma i koji model vuci bocnu frezu za medjurednu obradu, moravin atomizer od 400 litara i spremac od nekih 2 metra sirine? To troje mi treba za vocnjak pa me interesuje mogu li sa tomom to raditi jer ipak je dosta uzak i okretan za medjuredni prolaz ili da trazim 539?
- - - - - - - - - -
Ili je bolje ako to moze da trazim vuceni atomizer do 1000 litara?
vidjecu dok prvo napravim tomuPravili su ljudi trokrilnu od onih sto vucu krave i volovi.Ja sam hteo za mog da pravim pa sam nesto odustao.Ram je lak da se napravi pa nema lakse,ako se bas ne snadjes ja cu da izmodeliram i da ti postavim i 3D i tehnicki crtez.