Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi jasno kada lepo pise ma atomizeru (agromehanika) koji je obavezan smer.Znaci bacio sam 200eur za korektor smera kardana?Greskom sam pitao tebe,ovo se pitanje odnosi na smer kardana...(lovac luka).Nikakav problem nije namestiti poteznice,ja sam sebi pravio,al kad kupis namestis za par minuta. Prskalica nema veze smer. Ima ih dosta koji neveruju,pa se uvere.
Samo znam da su mi rekli da atomizer mora da vrti kako pise a tomica je bio kontra.Majstor koji mi je servisirao je rekao da ni slucajno ne upalim kontra smer jer ce otici pumpa.Ali sada je gotovo,otisao tv a kupio sam nesto drugo...Pa prodas promenu smera,i naucis nije isto prskalica i atomizer
Nema ni svaki CRVENI normalan smer kardanaPa samo crveni ima normalan smer od starih,ostali su kontra ko radi stim zna.
E serija 800 je druga pricaKad se kaze crveni misli se na seriju 8xx (818,821,822,824,826,830 i protoip 832)ii oni svi imaju standardni kardan sa standardnim smerom,a sad sto je nekim serjama crveni menjac ili naknadno ofarban u crveno to e druga prica.
Nego ima li ko iskustva sa batinom prskalicom i ovom frezom sto sam okacio
Kolega Malinar, ja imam Batinu prskalicu, kupio novu 2015.god. sa vocarskim granama odnosno za malinu. S tim sto sam ja kupio od 200 lit kacim je na tomicu 821 a takodje je kacim i na 539. Tomica s njom radi extra iako je dobar nagib terena, malo zamanjuje da kazem tako dok je puna ali jbg polako, a sa samom prskalicom sam zadovoljan za sada. Frezu isto kacim na tomicu od 120 cm, kupio novu, pravi covek u Prijepolju i sa njom tomica radi extra, ne ide nesto duboko ali freza vrh. Cak smo nesto ledine frezali i bilo je dobro ali nije bas pametno jer freza nema lamelni kardan. Za malinjak odnosno spalir tomica sa frezom i prskalicom je i izmisljen. Ako te jos nesto zanima pitaj