Mislim da pričamo realno...hladnih glava, bez da hoću nekog da pocenim.Naravno, ima on svojih prednosti, ali, kao što napisah, sve u svemu - nije to to.Da ne idemo dalje u smislu "Za i protiv", svako onaj ko ga je imao više od 10 godina, zna o čemu pričam.I pored domaćinskog održavanja (ali stalno mu nešto fali) i rukovanja, iza njega ne ostaje ono uloženo...oranje (a nije...plitko, nizak klirens, teško održava pravac brazde), freziranje (a nije, po nekoliko puta prelaziš, tako da ga više utabaš gumama), transport (super prednost 4x4, super mana SPOR, nesiguran pri većem teretu i opasnost od prevrtanja).Na kraju, ono što urade ferguson i bilo koji ozbiljan mtk (goldoni, valpadana), TV o takvom poslu moža samo da sanja,sećam se kada sam ga kupio, bio sam presrećan, ali činjenice su neumoljive i ovo je moj skroman doprinos priči oko TV.Neka poboljšana su rađena na crvenim (8xx) serijama, mada mislim da to nije dovoljno za celokupan utisak o njima.Pisao sam afirmativno i na ovom i na drugim forumima (član joekiki je bio aktivan na hrvatskom, ne znam kako je sada stanje tamo) o njima, ali čini mi se, da bi bilo nepošteno da i dalje, posle svega što sam prošao koristeći i održavajući svoj TV, imam promenjeno mišljenje, a da i dalje pišem kako je to "čudo" na 4 točka.Eto, toliko, svako dobro.