Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je po mom misljenju malo jaca cena. Ovde je letos jedan covek pazario TV 420 sa prikolicom pravljenom, frezom i plugovima za 2000e. Za 2700-2800e vec mozes naci Tv 818 ili 821 tu negde 88-90 godiste, koji je dosta mladji traktor a i malo bolji je, ima i nozni gas.. Mi kad smo letos kupovali izmakao nam jedan Tv 821 generalno sredjen za 2750e, tako da moze da se ubode, samo treba malo pronjuskati.2850e sa frezom, 2500e samo traktor. Mada to je kao zamena za IMT509 uz moju doplatu ali mislim da je i za kes toliko. Ako mozes pitaj koji je model i godiste pa mi posalji na pp, mada je udaljenost uvek problem.
Ja sam to vario, vario sam i u menjazu je bilo otkinuto UVO gde sa srafi osovina od promene smera trazili 350e za kuciste i ja zavarim reko kad sam mogao da varim kuciste menjaca na MTZ 1221 valjda mogu i na kinder traktoru!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока