Teske drljace

Jesu li ti za tu kilazu rekli u Agrofouru, posto sam ja za 5m polutesku tupanjcevu morao da stavim jos jedan red tegova napred na rusa.

Poslednja izmena:
Nešto sam čuo da momci iz Agrofoura rade kod Tupanjca, a Agrofour im je dodatna šljaka posle glavnog posla. Ne sumnjam u kvalitet. Možda neko zna nešto više.

Bokibole ako se secas Ljubise(SPIT Kac) on ima AgroFutur i kaze da je to gazda koji je napustio Tupanjca...
Da nisi planirao da kupis neku polu tesku,mozes sa Boćom 50/50,imate iste traktore. :osmeh:

Sećam se Ljubiše, naravno. NA pričamo o AgroFouru Aa ne o AgroFuturu :haha:
Bio sam zainteresovan za njihov spremač, ali sam odustao posle jeftine kupovine polovnog. U Stevinoj drljači ima gena iz Tupanjca :osmeh:

Gazda iz Agrofoura je radio kod Tupanjca.

- - - - - - - - - -

Jesu li ti za tu kilazu rekli u Agrofouru, posto sam ja za 5m polutesku tupanjcevu morao da stavim jos jedan red tegova napred na rusa.

Frenki ako može neka slika tih duplih tegova na 820 u odgovarajućoj temi, interesuje me kako si rešio kačenje, unapred hvala, izvinte za :off_topic:.

Poluteska drljaca 6m Tupanjac.
slike.php
[/URL]

Ja sam danas narucio polutesku drljacu od Tupanjca od 6m sa duplim rotorima. Reko mi je da ima izmena u odnosu na ranije modele, ojacana je prednja i zadnja strana, kacenje rotora je kao kod teskih drljaca, sirina je 6,3m a teska je 1440 kg i predvidjena je za traktore od 120-130 ks.

Bez prednje daske, sa klinovima 25x25 i duplim rotorima cena je 3100 evra +PDV

Danas sam u Borci video tesku drljacu Tanjiraca komerc. Bas je masivno uradjena. Odusevila me masina. 4,5m je bila, sa duplim rotorima. Cena je oko 4000e, ali vredi toliko sigurno.

Nazad
Vrh