Teske drljace

Nisam ja prijatelj jedan sto ima dve 6.6 metara ih je ogulio ravni su pa da ih pokuje za ovu godinu.
Moji su posle 850-900 juatara 1 cm skinuli slikacu da ih okacim ovde.

KOd mene il su nekvalitetni ili neznam , nema tu šta kovati , nisu se zaravnili , nego se zalizali sa jedne strane ali su se skratili jedno 5 cm , a uradili možda 300-500ha.

KOd mene il su nekvalitetni ili neznam , nema tu šta kovati , nisu se zaravnili , nego se zalizali sa jedne strane ali su se skratili jedno 5 cm , a uradili možda 300-500ha.

Samo okreni klinove za 180° tako da zalizana strana dodje sa zadnje strane i teraj. Drljaca PROVJERENO mnogo bolje propada u zemlju (ako uopce s tim imas problema). Ako ti i ovako "rade radnju" kao sto kazes, tu se nema sto dirati.

Juce stigo tupanjac 6,60. Sad smo nestrpljivi da probamo.
a1fcc3c3dbd0817ee6f3df67ed7ce3b5.jpg

Ista kao nasa,stim da se na nasoj krila sastoje iz dva dela,pa da moze da,ako zatreba vuce i slabiji traktor.

Srdjane jel mislis da je to izvodljivo u praksi jednu stranu spusti druga da stoji gore,da nece doci do krivljenja,za tu ideju jos nisam cuo,.mozda je moguca neznam jel neko probo.

Srdjan je rekao da ima po potrebi 4,40 ili 6,60. Na svakom krilu (mislio je na ram za sklapanje) ima po dva rama s klinovima. I u osnovi su dva. Kod njih se moze rastaviti da svako to krilo ima samo po jedan ram s klinovima. Time dobiju manji zahvat.

Svaka cast, neka sluzi. Je l je ovo AgroFour, ne vidi se lepo sta pise... Njihove su obicno zeleno-narandzaste. Meni je u planu njihova teska od 4,5m, dva krila u sredini od po 1 m, a dva sa strane od po 1,25m. Jeftinije su od Tupanjca, a cuo sam da ne zaostaju mnogo sa kvalitetom. Sta vi mislite?

Jeste AgroFour,prave i u ovoj boji,ja sam se najvise odlucio zbog duzine krila 1,2 metra,zbog te bolje propusne moci,a i nazubljeni prvi flahovi na rotorima, e sad videcemo,kako ce se pokazati u radu.

Jeste AgroFour,prave i u ovoj boji,ja sam se najvise odlucio zbog duzine krila 1,2 metra,zbog te bolje propusne moci,a i nazubljeni prvi flahovi na rotorima, e sad videcemo,kako ce se pokazati u radu.
Prednja vuca sluzi da bi se koristila. Male vajde od nje ako sluxi za ukras. Cim je traktor u njivi treba ju koristiti.

Sent from my SM-G355HN using Tapatalk

Auuu, ova bi bila ekstra za mog Deutza, a nije ni skupa. Svaka cast druze. Neka dobro sluzi. Javi kako je vuce Rus.

Nazad
Vrh