Teske drljace

Danas nazovem coveka za za Tupanjcovu tesku drljacu 3,3m na rasklapanje ,i kaze mi da je prodaje posta dajc od 90 ks bez prednje vuce nemoze da je vuce,i teska je 1280kg,e sad posle nazovem Tupanjca za za tu od 3,3 m al fiksnu gredu on kaze da je ta fiksna teska 900kg,velika mi ja razlika u tezini klip i malo ti ojacanja 400kg,meni treba za mtz 952 ako ce raditi i muciti traktor to nije posao,sta vi mislite dal ta od 900 kg i 3,3 moze za njega,nema niko u selu da probam bar,.

Treba da uzmemo tesku drljacu za traktor od 165 konja. Kojeg proizvodjaca preporucujete, a koga zaobici. Isto tako koji zahvat uzeti?

Hoces broj da ti pustim od coveka koji ima kao ti traktor i ima 6195 sa oba vuce 6.6 drljace pa cuj od njega.

Ili dubica ili vojka ...ostale su polu teske .....ja sa 130 ks vucem 4m i taman je .za tebe 6m plafon jer treba imati i brzinu a i da traktor ovolji drljacu a ne ona njega

Патролџијо нема твој амер тих 130 коњослава, већ 125...Он би могао глат да вуче 6,5м тешку, јер сем снаге има фала богу и леп обрнти моменат који то може да повуче ваљано.

Ja sa 163 vučem 5m iz Vojke. U principu mogao bi da vučeš i 6 ali u teškoj zemlji ne bi imao rezervne snage i bilo bi kuku lele za traktor. Od problema sa mojom sam imao samo to da su mi se odvarila dva-tri rotora.

Za mene je pravo drljlanje kada je ravno i da mozes 13-14 km da ides,ako ima i poneka trava rastreseje lepo.

Nebih brze od 10 do 12 isao. Da nebude previse sitna priprema.
Sta mislite o tanjiraci komerc?
Za sad nekako je najvise u opticaju tupanjac 6,6. Kod nas ju vuce jedan 6930 i lepo ide.
Kako se zove firma iz vojke?

Ta tupanjceva nije ni priblizno dobra kao dubica koja je skupa i dobro je kopira stevica iz vojke.kod nas u selu samo vojka i dubica.to i kupi

drljaca-012.jpg

drljaca-011.jpg

http://www.agrospromet.co.rs/proizvodniprogram.html

Nazad
Vrh