Teske drljace

U nedjelju se malo ponovili... Sirina 3 m, uvezena iz Austrije. Placena 850e.
www.dodaj.rs
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Znam da nisu, nisam nasao gdje drugo da postavim, inace kupljene su u tvom dijelu drzave, kod covjeka u Dubici. Hehehe, a mecka, imam tri mecke pred kucom, ali ova crvena definitivno nije na prodaju... :ppozdrav:

Covjek zivi u Austriji i dovozi stvari odozgo u auto prikolici. Sin mu se zove Elvis, kupio sam 5-6 stari vec kod njega. Prije je bio dosta jeftini od ostalih, a stvari su bile odlicne, sad je i on digao cijene..

@ Milos dt druze, a zasto nisi uzeo sa rotorom? Da ne sabija zemlju ili?

Nisam teo,kupili smo debeli lanac koji ću namestiti na nju samo malo da ravna iza drljače.Ali nije ni potreban uproleće kad se ide malo brže nije ni jedno potrebno.

- - - - - - - - - -

Spustio bi da ram slobodno legne na krila,ja sam planirao 5 m da vuče drugom :sta:
To je u redu onda.

- - - - - - - - - -

:haha::haha::haha::haha:
5106 moze da je vuce bez problema sklopljenu:haha:

Kada Ste vec kod brene.
Jedan kod nas kupio 5100 I ferocoop vucnu 28 diska. Tanjira sa prvom, jedva se krece, brze ore 539 nego sto on tanjira.
Posto sam napravio off, ako neko moze da prebaci moj post u temu tanjirace ili slobodna diskusija o traktorima

Kada Ste vec kod brene.
Jedan kod nas kupio 5100 I ferocoop vucnu 28 diska. Tanjira sa prvom, jedva se krece, brze ore 539 nego sto on tanjira.
Posto sam napravio off, ako neko moze da prebaci moj post u temu tanjirace ili slobodna diskusija o traktorima

Ja gledam za moju brenu dogodine uzeti sredje tesku drljacu do 5m sirine. Ako je 5100 u tvornickom stanju u 1. direktnoj na 2000 okretaja ide 11km/h. Sad sto netko nece terati traktor il se boji stisnuti gas, to nije problem do traktora. Doduse mnogi su usporavani i prepravljani al opet, mora u 1. da vuce stogod da mu zakopcas iza.

Nazad
Vrh