Teske drljace

Ako mene pitas,ja bi voleo da je pustim skroz.Kod mene u selu ima samo jedna td ,ali je od 6 metara.Nisam video ni jednu od 4 metra da bi mogao da procenim.Ako nemoze da vuce traktor ili gusi,radice tockic od hidraulike.

Nista ne brini,sluzice dobro,tesko da moze to da se skrlja..
Skroz ce da se spusta,tada najbolje radi.Da malo precedi pa ce biti slika.

Dok sam ja imao rusa od 105 ks i ja sam planirao da uzmem to od 3 metra,proizvodjac kaze da nece biti problema za zetora da vuce spustenu skroz.Lala iz banata sa 130 ks rujom vuce 4.5 metra.Bice ovo dobro.

Ova ce mu biti taman,nece se muciti i lepo ce raditi.
@ Neli Neces imati problema,letece sa njom.

Nadam se.Jedva cekam da izletim u atar da probam,ali draze mi je da gledam kako pada kisa ili daj boze sneg da se radujemo prolecu.Pa cemo da se slikujemo sa mehanizacijom u poslu.

Bolje prvo sneg da padne i jos bolje izmrzne,pa onda na prolece da se proba.

Neli....Dobro izgleda. Cestitam. Koliko je kostala i koje sirine jos prave? Ja planiram jednu za mog ruju 1221.3.

Hvala druže.Čenej pravi drljače na metar pa biraj.1000 e/metar,znači 4 hiljadarke.Mislim da bi i tebi legla ista ovakva pa da se ruja neoznoji.Slušao sam savet kolega koji već imaju teske drljače,preturao ovaj forum,pa sam se odlučio za ovu.Ipak je to 1300-1400kg treba da se spusti to kako valja,da se nedrži na hidrauliku,i da se ima brzina.Takav sam ja stekao utisak.:ppozdrav:

Zarkovmali@ Dokle ste vi stiglisa vasom drljacom? Kako napreduju radovi moze neka slika? :ppozdrav:
Grunt@ dajte neku sliku da vidimo kako idu ti radovi.:ppozdrav:

Ja se nadam danas i sutra da cu uraditi i da ostaju samo valjci,Grunt@ nesto smo se ulenjili.... :D

Tek sam u pocetnim fazama raspitujem se za materijal gde sta kako,majstor koji ce mi raditi je jako zauzet lepo vreme pa ljudi rade a i ne zuri mi se ja planiram da bude gotova za sledecu sezonu,Ali definitivno pravim to je reseno.Kako se necemo ulenjiti samo jedi pi jedi pi pa ponovo...

Danas se malo radilo....
odzf.jpg

Nazad
Vrh