nikola ilic
Član
Jel rotore pravis isto kao na Tupanjac drljaci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta fali na krilimaMerio sam sada 25.5 ili 26cm ima ne mogu mrak nistra se ne vidi,jel si primetio nesto kod tupanjcevih krila?
Ima negde odstupanja -+ u cm proveri ako imas negde polje isto kao tupanjcevo i napisi ovde ali detaljno svaki klin gledaj.zarkovmali
Klin do klina je 270mm,a iymedju redova je 240mm tako je kod tupanjca.koliko ja znam 54mm to je to 5.5cm +-1mm
Klin do klina je 270mm,a izmedju redova je 245mm,jer ako ne uskldis rastojanja imaces problema prilikom gerovanja(secenja)nece ti ispasti isti ugao (kao sto je na slici 57stepeni).
Ne umem bolje da vam objasnim
Uz malo matematike se sve rešava . Uskoro ću ja postaviti naše rešenje S nosača klinova gde razmak između svakog klina je 100% 50mm. A radni zahvat svakog S nosača je 250mm tako da se može lako praviti kombinacija zahvata celog polja sve se može ako se malo sedne i uključi mozak . Nadam se da ćemo uskoro praviti i prvi prototip
Zato su sve Tpanjceve drljace 3,3 4,4 5,5 6,6 .......Samo zato sto je rastojanje 270mm od klina do klina
Kada bih stavio 250mm od klina do klina,a 235mm izmedju redova dobio di 3m 4m 5m 6m
Kapiras?
Dok kod tupancevih polja klinovi beze pa i do 30mm,a striktno kazu od klina do klina 55mm
Ja mislim da se i clan zarkovmali uverio kada je skidao mere?[/QUOTE