MOMOSARIC
Član
A sta ako bude susa ? Ili ovde ili negdje na planeti ?Slazem se, zato i smatram da ce se cena smanjiti jer ce se i rizik smanjiti. Naj bolje posle sv.Ilije potpisati ugovor tad znas na cemu si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta ako bude susa ? Ili ovde ili negdje na planeti ?Slazem se, zato i smatram da ce se cena smanjiti jer ce se i rizik smanjiti. Naj bolje posle sv.Ilije potpisati ugovor tad znas na cemu si.
Trazili jesmo al nismo trazili da te obaveze za kolicinu i datum, jer zakoni prirode su malo drugciji! A ako ne potpises van igre si ako cena u otkupu bude manja!Pa to smo tražili zadnjih 50 godina, da znamo šta Sejemo i koliko će to da vredi.. A ne da znamo cenu mesec dana posle predaje odkupljivačima..
Placaju se penali ti nama, mi nasem kupcu. Ovde sto sam potpisao sa jednom iz mog sela je 2t/kj je on racunao x 37kj pa smo to zaokruzili na 75t.Daleko bilo da se svadjamo!
Sta ako ne bude ni tih 25%?
kolega kako idu cene terminski soja,suncokret,soja?Mi (firma gde radim) nudimo i suncokret i soju na ugovor za dogovorenu cenu. Da ne bi bila reklama ima moj broj telefona po forumu i ima pp pa izvolite koga zanima. Imamo i nesto kukuruza slobodnog za oktobar za ugovaranje.