Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju, ja sve čekam da kažeš kako se šališ. Probaj nekako da razumeš da se i taj helikopter okreće zajedno sa zemljom, da je brzina relatvna i zavisi od mnogo faktora. Probaj da pročitaš, možda bi nekako i skontao:Naravno da ne zna ali veruje u ono što su mu prezentovali kao činjenice. Nego, meni nije jasno kako bre ovi spori helikopteri mogu da lete okolo a ovde kod mene baš lete i to na sve strane, kako je to uopšte moguće?
Prijatelju, ja sve čekam da kažeš kako se šališ..........................
Dve kornjace. Na ledjima je nose kroz svemir ,a posto su kornjace spore ,Zemlja se polako krece i moguce je da helikopteri i avioni lete. Cim jedna kornjaca malo ubrza desi se da neki avion padne.Nego sta je sa te donje strane ravne ploce
Poznato mi je to, gomila proizvoljnih predpostavki koje se prezentuju kao činjnice, da ne ulazim u obrazlaganje referenci naučno istraživačkih ustanova i ko sve njih finansira, treba puno da se kuca a sada nisam baš raspoložen za tako nešto. Kada je helikopter na zemlji je jedno a kada je u vazduhu to je nešto sasvim drugo.
Imam jednog drugara štrebera koji je diplomirao na jednom fakultetu za prirodne nauke u Beogradu. Jednom prilikom kada smo se dotakli nekih ozbiljnih tema i lažima koje nas okružuju otvoreno mi je rekao da su neke stvari kojima su ga učili na fakultetu neistina koju je lako dokazati. On je nastavio da akumulira informacije nakon diplomiranja na fakultetu i došao je do nekih istina.
Ja cekam da se javi av i stavi tacku na to pitanjeA ko moze odgovorno da tvrdi da su tacne stvari i informacije koje prezentuju ovi sto misle da je zemlja okrugla i ovi sto misle da je zemlja ravna ploca ? Ko je taj koji ce da prelomi ovo je tacno ovo nije?
Zorane ,procitao sam na cro sajtu, iznose podatke o neverovatnim brzinama.Prijatelju, ja sve čekam da kažeš kako se šališ. Probaj nekako da razumeš da se i taj helikopter okreće zajedno sa zemljom, da je brzina relatvna i zavisi od mnogo faktora. Probaj da pročitaš, možda bi nekako i skontao:
https://net.hr/danas/znanost/koliko-brzo-se-krecemo-upravo-ste-presli-tisuce-kilometara-kroz-sve
Za mene je ravna, dok presednik ne saopsti drugacije, tako ostaje