Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekoliko puta sam se bas slatko nasmejao, citajuci temu,
zasmetalo mi je da se deli sadrzaj kome zaista nije mesto ni u temi
o zemlji pre par hiljada godina.
Verujem da clan @Goran G. niije tendeciozno podelio link ka tekstu koji promvise narodni zbor Dimitrija Ljotica
Ti isti su vodili ovaj narod nemcima na streljanje u ll svet, ratu.
Ja sam cuo da su neki eksperimentisali i stvarno im kamen pao na glavu i sad su udareni u istu.A šta je to astronomija dokazala? Da je zemlja planeta? Stihovi na početku Biblije kažu da je Bog tokom stvaranja načinio svod ili kupolu i time razdvojio vode, zato je nebo plavo. U našem jeziku se koristi izraz ''nebeski svod'' e to je granica posle koje nema dalje! Zato su dijabolici aktivirali nekoliko nuklearnih raketa sa namerom da probiju taj svod ali ništa se nije desilo, svod i dalje stoji. Priče o svemiskim letelicama i satelitima su najobičnije izmišljotine u obliku animacija i fabrikovanih fotografija. Sateliti NE POSTOJE! Da postoje nebi bilo potrebe za telekomunikacionim kablovima preko okeana a ni za špijunskim avionskim letovima jer se iz satelita sve jako lepo vidi ili je u pitanju najobičnija izmišljotina koja se koristi u dresuri populacije za postizanje određenih ciljeva. Na grobu Von Brauna (nacista koji je Amerikance odveo u svemir) stoje bibliski stihovi koji govore o postojanju svoda-kupole. Ne verujem da je u pitanju slučajnost da se baš na njegovom nadgrobnom spomeniku nalazi ova biblijska istina. Najjednostavniji način za dokazivanje činjenice da se zemlja ne vrti je sledeći; stati na otvorenom prostoru i baciti kamen u vis pod uglom od 90° u odnosu na tlo. Ako se zemlja vrti čovek će da ode a kamen će pasti dalje od njega, naravno to se neće desiti. Biti pažljiv prilikom izvođenja ovog eksperimenta da kamen ne padne na glavu....
ako probisus dubok bunar na njivi,mozes da ispumpavas vakum?Dakle prilikom oranje povecavnjem dubine se ne moze izvaditi kinez,nego postoji mogucnost otvaranja rupe i propadanje kroz istu