sova
Član
Sad je OK,problem je jedino sto ona vjerovatno vise nece ostati steona,bar je takvo moje iskustvo, mada to nije pravilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e prijatelju tako sam i ja prošao u stvari još gore oteli mi se junica od mojih krava uzgojena četiri generacije kod mene nijedna od tih krava kao prvotelka nije davala ispod 25 litara a ova lijepo pune 4 litre 2 ujutro 2 naveče da se ubiješ ,a krava za izložbu teška 700-750kg vime razvijeno savršena i nakon dva ipo mjeseca prodam je mesaru .Kod mene je se pre 7 dana otelila jedna od junica koje su uvezene iz Nemacke. Otelila je musko tele, ne puno krupno, teljenje proslo bez problema, ali ona daje citavih 8 litara mleka.
Kod mene je se pre 7 dana otelila jedna od junica koje su uvezene iz Nemacke. Otelila je musko tele, ne puno krupno, teljenje proslo bez problema, ali ona daje citavih 8 litara mleka.