Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravio sam da napisem da je teg pravio Radoslav iz Šašinaca, ima ga po oglasima.Ovaj teg ima 500kg +-20kg. Spolja ploce a unutra beton, ne znam od kojeg sljunka.
A za ravnjak da li je bolje da bude na levoj strani težiPazi da ne ostane supljina izmedju gvozdja, onda ce teg da ti preteze u jednu stranu vise i moraces da duvas jednu prednju gumu vise nego drugu da ti traktor stoji ravno sa plugom obrtacem.
Svakako. A opet možeš i izbalansirati sa vazduhom.A za ravnjak da li je bolje da bude na levoj strani teži
Je l' prodaje tegove?Zaboravio sam da napisem da je teg pravio Radoslav iz Šašinaca, ima ga po oglasima.
Zavisi koliko duboko ores. Ako ores dublje bolje da je tezi na levu stranu, ako je na desnu tezi hoce da prevrne traktor kad upadne u duboku brazdu.A za ravnjak da li je bolje da bude na levoj strani teži
Pa ako je 558 u pitanju@milan11
Cuj da prevrne traktor pa ne ore 60-70 cm duboko
Mozes da nacrtas oci iznad poteznice a nju napravis kao nos na primer i onda ce biti bas fensi, niko nece imati takav teg bices unikatBiće mjesta za težinu, alat ne planiram, alat je u radionici, a i za poteznicu se dvoumim dali da je stavim, kvari mi izgled.