Teg pravim oko 300 kg, nebih preko fabričkog propisa, ovaj teg od kartona može da primi oko 130 kg betona, ali ja u kalup ubacujem oko 250 kg željeza raznog odpadnog, a beton će samo malo da to poveže, odprilike će biti betona oko 30% zapremine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakvo otpadno... Ubaci ti jedan dobar nakovanj unutra.Teg pravim oko 300 kg, nebih preko fabričkog propisa, ovaj teg od kartona može da primi oko 130 kg betona, ali ja u kalup ubacujem oko 250 kg željeza raznog odpadnog, a beton će samo malo da to poveže, odprilike će biti betona oko 30% zapremine.
Darko, nema potrebe za tegovima, konstruktor je tačno sve dimenzionisao, ipak je to Massey.Aco, koliki je kod tebe teg na 539?
Probaj u Livnici Solarević Vršac.Meni bi trebala 4 ovakva tega sto su do traktora, ako ima neko?
Kod 539,42,49 ima fabricke tegove da se stave na prednje tockove.Darko, nema potrebe za tegovima, konstruktor je tačno sve dimenzionisao, ipak je to Massey.
Nigde ne piše da je max 300 kg.Teg pravim oko 300 kg, nebih preko fabričkog propisa, ovaj teg od kartona može da primi oko 130 kg betona, ali ja u kalup ubacujem oko 250 kg željeza raznog odpadnog, a beton će samo malo da to poveže, odprilike će biti betona oko 30% zapremine.
Napravio malo prostora za alat. Alata nikad dosta sa sobom a na traktoru nemam kutiju za alat pa ce mi ovo taman dobro doci da ne trpam svasta po kabini..A sta ce ti ovaj poklopac odozgore
320 kg tegova je maximalno dostupno u dodatnoj opremi, znam da prednja osovina ima veću nosivost od toga, ali ne idem više od 320 kg za tegove.Nigde ne piše da je max 300 kg.
Ima podatak koliko nosi prednja osovina ,nateraš traktor prednjim delom do pola na vagu i sve ti se samo kaže.