milan11
Član
Crni ti, grdne selotejp trake si potrosio na te prototipe. Prvo crtaj na papiru dok ne ispunis jednu svesku posle predji na prototipe..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde nemoj se ljutiti, to je samo malo da razbijemo tisinuŠto si ti neozbiljan, jesil punoljetan.
Vala ja sam za sebe to lepo na papir, naci cu negde imam sacuvanu skicu za onu rabotu sto sam kacio, papir trpi sto program ne mozeIma Milan godina radi kao IT sektor, mogao ti je lepo sve u nekom programu nacrtati.
Jer drugacije izgleda da uradi 3d projekciju u boji tega za tu boju traktora nego kad se ovako kace kartoni.
Kao sto isti parfem ne stoji isto svakoj osobi, tako i teg od kejsa ne stoji dajcu isto.
Ja sam se na tegu ucio da varim, bitno ko lanjski sneg.. Da li ima nesto manje bitno kako ce da izgleda od tog tega, sam si rekao da ces ga kaciti 3 dana u godini ?!Najlakše je nacrtati, treba to sve brusilicom oblikovati, a žena me upozorava da ne unakazim traktor
Metoda, zaletiš se i u zidEvo ja ću besplatno uraditi strukturalnu analizu naponskih stanja na tom tegu motodom konačnih elemnata, samo mi dajte skicu ili 3d model kada završite.
Čisto da vidimo gde je najnapregnutiji da nešto ne pukne nedaj bože..
100l te vode =500kg.Tri dana po tri sata...
Ja bih sipao vode u prednje gume i rešen problem.
I to neku težu bunarsku vodu, zbog težine. Ona što kad je popiješ uvaliti se u stomak kao kamen.