radashin
Član
530-550kg
A ti tegovi satiru ležajeve ako je malo tvrđa zemlja.
A ti tegovi satiru ležajeve ako je malo tvrđa zemlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ОЛТ-ов каталог каже да је та тањирача тешка 550 кила.Jel zna neko koliko je teska ova tanjiraca ?,bez tegova naravno.
Pametni su oni, mi nismo. Dobro, to su možda i najskuplji brendovi (Spedo svakako jeste).Ti nisu pametni sa cenama...
Slično je to sve. Nemam podatke, ali u radu bar slično mi izgleda. Mislim da je Spedo bolja, kućište ležajeva ima amortizaciju na sve strane, nije fiksno. Jedino, meni se bolje s cenom uklapa Rinieri. Grad vraća 66.66% (sa PDV), ali max do 500 hiljada dinara. Znači, sve preko 750 hiljada mi ne odgovara.Nisam voćar ali bih da pomognem.
Da li imaju isti ugao zakretanja baterija?
Kakva su kućišta ležajeva i kakva im je zaštita (semeringa ima, nema) ?
I eventualno ako postoji podatak o uglu diskova...
Onda jeftiniju.Slično je to sve.
Ako Bg daje toliko, onda mislim da nisi u pravu za severnu pokrajinu. Na pokrajinskom ti još samo ne gledaju broj cipela za uslov a na Bg-u kao se dobro sećam da je neko pisao da se lako dobija.Ako si u severnoj pokrajini dobiješ još više
I BG daje 80% bez PDV
Dobijes kitu . Sa druge strane :Posticaj za ruralni razvoj ,da narod ostane u selu . Ako si u Bg dobijes 66posto , ako si u Svrljigu dobijes .....
Koliko treba povrsine za konkurs za vocare, imam 1kj tresanja, jel bi mogao konkurisati ?Siniša netačno skroz! Za ratare si u pravu još da ima 3x više pare ne bi svi dobili ali za voćare ne.
Pokrajina prošle g kod voćara nije mogla da potroši pare ostalo jedno 5 miliona od 70 mil za te namena.Svi aplikanti sa ispravnom dokumentacijom prošli.
Jedini problem što nema tanjirače u pravilniku.