Tanjirače

Nesto mi to puno ?,tanjiraca nema one livene tuljke nego su bas kao na tom videu,od cevi nekih pravljene.Ja mislio ima oko 300-400kg ....

Ja nasao isto neki katalog u pdf-u,tamo pise 450 kg.Ali te tezine nzm jel su sa livenim tuljcima ili ovim obicnim od cevi.

Voćari pomoć!

Spedo PSF 20 16-51
595kg, 60ks potrebno =6.755 evra

Rinieri FRP 16D
640kg, 50-60ks =6.350 evra

Šta kaže struka?
4cdeb6ec98b3ce1299f075bfe406a9c8.jpg
81d95252e53f2b8277724ecd6dbe908b.jpg

Nisam voćar ali bih da pomognem.
Da li imaju isti ugao zakretanja baterija?
Kakva su kućišta ležajeva i kakva im je zaštita (semeringa ima, nema) ?
I eventualno ako postoji podatak o uglu diskova...

Ti nisu pametni sa cenama...
Pametni su oni, mi nismo. Dobro, to su možda i najskuplji brendovi (Spedo svakako jeste).
Prva cena za ovu Spedo je bila 7.900! Sad, kao pala...
Nisam voćar ali bih da pomognem.
Da li imaju isti ugao zakretanja baterija?
Kakva su kućišta ležajeva i kakva im je zaštita (semeringa ima, nema) ?
I eventualno ako postoji podatak o uglu diskova...
Slično je to sve. Nemam podatke, ali u radu bar slično mi izgleda. Mislim da je Spedo bolja, kućište ležajeva ima amortizaciju na sve strane, nije fiksno. Jedino, meni se bolje s cenom uklapa Rinieri. Grad vraća 66.66% (sa PDV), ali max do 500 hiljada dinara. Znači, sve preko 750 hiljada mi ne odgovara.

Ako si u severnoj pokrajini dobiješ još više
I BG daje 80% bez PDV, tako da ko je u sistemu to mu se vrati, realno ga 750 hiljada izađe 125 hiljada
Ipard isto lepo vraća, onda je dobar i 10-40-50 program svetske banke. Republika mislim da više vraća za ruralna područja..
Svašta ima, samo treba čitati, pratiti i koristiti, jbg...

Pa, u krajnjem slučaju, zbog tih podsticaja i jesu cene ovoliko naduvane!

Poslednja izmena:
Ja bih pre kupio neku polovnu olt ili bilo koju za 500e da biras ove pare nebi dao pa da je pozlacena

Pa imam ja Olt, oduvek. Nova kupljena, kutije, ne cevi, bolja verzija. Al da vidiš kako ove rade, to ne može da se poredi.
Drugo, mene će koštati malo preko 2 hiljade evra.

Ovu imam , 20 tanjira.
88c8daff223d8e8248f2f13b907da561.jpg

Poslednja izmena:
Slično je to sve.
Onda jeftiniju.
Ako si u severnoj pokrajini dobiješ još više
I BG daje 80% bez PDV
Ako Bg daje toliko, onda mislim da nisi u pravu za severnu pokrajinu. Na pokrajinskom ti još samo ne gledaju broj cipela za uslov a na Bg-u kao se dobro sećam da je neko pisao da se lako dobija.
Jedino ako misliš na prosperitate, ali to dobijaju Mađari i oni koji imaju njihovo državljanstvo (znači ne svi) ali ni to nije tako kako se čini. Koliko znam, dužni su da predaju robu u gebi a ovi skinuli cene merkantile tj otkupa.

Ma ne, nisam baš upoznat. Izvinjavam se, nije mi bila loša namera kako je možda zazvučalo. Pokrajinski me ne zanima, zbog toga i imam samo poluinformacije (uglavnom odavde s foruma), moguće je da za pomešao nešto
Da, BG konkurs nije komplikovan, desetak papira i to je to. Moraš imati bodove i prolaziš.

Siniša netačno skroz! Za ratare si u pravu još da ima 3x više pare ne bi svi dobili ali za voćare ne.
Pokrajina prošle g kod voćara nije mogla da potroši pare ostalo jedno 5 miliona od 70 mil za te namena.Svi aplikanti sa ispravnom dokumentacijom prošli.
Jedini problem što nema tanjirače u pravilniku.

Siniša netačno skroz! Za ratare si u pravu još da ima 3x više pare ne bi svi dobili ali za voćare ne.
Pokrajina prošle g kod voćara nije mogla da potroši pare ostalo jedno 5 miliona od 70 mil za te namena.Svi aplikanti sa ispravnom dokumentacijom prošli.
Jedini problem što nema tanjirače u pravilniku.
Koliko treba povrsine za konkurs za vocare, imam 1kj tresanja, jel bi mogao konkurisati ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Радашине, а да питаш ове приватнике који праве тањираче, да ти направе једну по твојим спецификацијама? Не би ме изненадило да буде јефтинија и од тих две 'иљаде које помињеш.

Nazad
Vrh