Tanjirače

Koliko treba povrsine za konkurs za vocare, imam 1kj tresanja, jel bi mogao konkurisati ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Naravno,0,5 ha je minimum.
Imaš na sajtu pokrajinskog sekretarijata konkurs,tamo je pravilnik Još nema za 2025 g,pogledaj za 24.
Imaš i koje mašine mogu i koliki povraćaj.

Siniša netačno skroz! Za ratare si u pravu još da ima 3x više pare ne bi svi dobili ali za voćare ne.
Pokrajina prošle g kod voćara nije mogla da potroši pare ostalo jedno 5 miliona od 70 mil za te namena.Svi aplikanti sa ispravnom dokumentacijom prošli.
Jedini problem što nema tanjirače u pravilniku.
Da, mislio sam na ratare... Moja greška!
Ali mislim da je dokumentacija komplikovanija i zahtevnija i za voćare (za ratare jeste). Mlađi od 40, članovi domaćinstva, bla, bla.. Mislim da toga nema za BG. Ili grešim?
Ma ne, nisam baš upoznat. Izvinjavam se, nije mi bila loša namera kako je možda zazvučalo.
Ne, ne, nije tako zvučalo! Opušteno. (y)

Радашине, а да питаш ове приватнике који праве тањираче, да ти направе једну по твојим спецификацијама? Не би ме изненадило да буде јефтинија и од тих две 'иљаде које помињеш.
Ma nema šanse ni taj kvalitet, a ni ta cena. Uostalom, zaista mi nije mnogo da me ovakav priključak iskošta 250 hiljada. Ozbiljna priča, iako sve slično izgledaju na prvi pogled. Ovo sve iz iskustva, to je 2 klase iznad svih ovih starih tanjirača koje su po oglasima 400-500 evra.
Ima neka međuklasa, one su nove oko 450 hiljada.
Evo, ja ću svoju Olt prodati za 5 glava ako ovu kupim. Kome treba...

Da, mislio sam na ratare... Moja greška!
Ali mislim da je dokumentacija komplikovanija i zahtevnija i za voćare (za ratare jeste). Mlađi od 40, članovi domaćinstva, bla, bla.. Mislim da toga nema za BG. Ili grešim?

Ne, ne, nije tako zvučalo! Opušteno. (y)
Ima, mlađi od 40, broj članova gazdinstva, plaćen porez... Mislim samo je porez uslov, ova prva dva samo pomažu da prođeš (nosioc ispod 40 godina 4 boda, preko 40 nosi 2 boda)

I da ne bude zabune - apsolutno se slažem da nije u redu da samo u Beogradu građani imaju sve te neke usluge besplatno.

Poslednja izmena:
Imaju i u pokrajini,mogli bi više al ima konkursa kao za plastenike,voćare,pivo ,preradu ,pčele tu ne potroše budžet kako koju god. A za ratare trebao bi bar 3x ili 5x veći budžet da se namiri sve.
Ima i tu velike diskriminacije sa razvijenom opštinom i prebavilište i još neke stavke .
Ja sa prebivalištem u Lokvama imam npr 50 bodova više nego npr Milovan iz Vršca . Što je 1/3 otprilike od maximal ih mojih bodova.

Da se još nešto razumemo. Sigurno lokalne samouprave mogu mnogo toga da pruže - ali neće, jer krađa. Onda, ukinu se službena vozila, privilegije zaposlenih u upravi grada, mnogo para se tu arči. Ali ne kažem to da ne bi ispalo da branim ove u BG.

Nazad
Vrh