Tanjirače

Tako je.Liveni su nosači, nosač valjka ima makaze koje valjak prebace dosta bliže traktoru pa je lakše nošenje.Ima 2 hid.cilindra na valjku, nema opciju podešavanja prednje baterije kao što ima Aragon.Takođe nema granicnike dubine kao Aragon.Može da joj se doda seckalica biljnih ostataka i još svašta nešto što drastično diže cenu.

Ja planiram 4m,tako da preklapanje rotora ne pije vode. Moraću ih uporediti sa landstalom
Šta je kod tebe presudilo?

Ilgi Aragon sam hteo još 2018 kada je bio onaj konkurs za mlade.Nisam prošao i nisam je kupio onda.Gledao sam Tupanjca, zvao, dobio neke šture informacije, nije mi leglo pa sam odustao od njih.
Onda sam video da Ilgi ima nov model Atego pa sam u konfigiratoru kreirao tanjiraču po meri, video cenu i pozvao MBV da završimo trgovinu.Da li sam se zeznuo videću kada krenem da radim sa njom.

Tupanjac pravi sve mašine vrhunski, tanjirača radi odlično ali je preteška ( verovatno zato i radi tako dobro)
3m 2600kg ( nema učinka sa traktorom od 200ks)
4m fiksna 3400kg
4m sklopiva 4000kg

Landstal 4m sklopiva 2600kg, znači kao tupanjac od 3m. Prosto za ne poverovati.
Imali su nekoliko reklamacija sa pucanjem rama piramide na istim mestima, ali su sve korektno ispoštovali i zamenili sa novim. U međuvremenu su otklonili grešku.

Jedino ilgi nisam ni video u radu, ali se po karakteristikama ne razlikuje od landstala

Mozda grešim ali mislim da za 4m treba oko 3000kg?

Tupanjac pravi sve mašine vrhunski, tanjirača radi odlično ali je preteška ( verovatno zato i radi tako dobro)
3m 2600kg ( nema učinka sa traktorom od 200ks)
4m fiksna 3400kg
4m sklopiva 4000kg

Landstal 4m sklopiva 2600kg, znači kao tupanjac od 3m. Prosto za ne poverovati.
Imali su nekoliko reklamacija sa pucanjem rama piramide na istim mestima, ali su sve korektno ispoštovali i zamenili sa novim. U međuvremenu su otklonili grešku.

Jedino ilgi nisam ni video u radu, ali se po karakteristikama ne razlikuje od landstala

Mozda grešim ali mislim da za 4m treba oko 3000kg?
Šta si ovde hteo da kažeš, da treba traktor preko 200ks da bi radio posao sa 3m Tupanjac tanjiračom?

Ne znam šta bi ljudi dobili time da lažu?
Nije provereno
Mislim da mozda rubin 10/12 jedini mogu biti blizu te kilaze

Ne kazem da lazu vec mi je kilaza zaista nerealna. Mozda gresim, al ako je tako onda treba minimum 150 ks, sto zbog snage sto zbog gabarita.

Meni nisu znali da kažu tačnu kilažu već su mi dali broj telefona od glavnog projektanta da pitam njega sve što me interesuje u vezi detalja.Nisam ga zvao.

Nazad
Vrh