Tanjirače

Uslovi su takvi da svuda ide ko na pustari...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

U katalozima piše sve detaljno, a i kad sam je gledao pre nekoliko godina, sličnu kilažu su mi rekli i prodavci. Cena joj je tada bila oko 18 000+pdv, i bio je rubin 9 u pitanju. Mada i 10 po pitanju težine se ne razlikuje.
Nožasti valjak je oko 500kg, on se najčešće i uzima. Ali postoji još tipova, što verovatno i sam znas
Ako si je merio, i dobro video, onda si u pravu.
Osnova same tanjirače je oko 1500-1680kg, zavisno od opreme i prečnika tanjira, e sad to je po katalogu...

Mora da ima težine kad se radi sa lošijim materijalima pa se ide sa debljim zidovima nebili bila jača, mislim na domaće proizvode.

Šta mislite o tome da se landstal od 4m nošena poruči sa 610mm diskovima? (Umesto 560mm, skuplja je oko 1000€)

Po meni bezpotrebno. Jeste da će biti teža i ići i u tvrdje ali će zato biti krupniji posao. 560 idu do 15 cm bez problema a po meni je i to puno... Ako 560 sa nekih 70-80 kila po disku neće u zemlju onda i nije za posao...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Gledam kod radoslava je ozbiljna razlika u radu izmedju nošene i vučene koja zbog tih par kg više dosta bolje radi.
Ali vučenu pokušavam da izbegnem

Nazad
Vrh