Tanjirače

Tanjirača nije mogla raditi ni sa prečnikom diskova od 510mm, pa je opterećena tegovima.
Diskovi su menjani prošle godine, jer su se oni potrošili. Da bude jasnije, ko nije pratio, a pisao sam već nekoliko puta.

Ko sve u drzavi proizvodi ili prodaje ,diskove za tanjirace,sejalice itd ?.Treba mi da su diskovi pravi,ravni,ne zakoseni kao na tanjiracama.

Jel ti odgovaraju diskovi sa Amazone kratke tanjirače?
Zamenjeni su novim,prečnik im je oko 44 cm.
Ima 30 kom.

Moraju diskovi biti ravni ,ne zaobljeni kao na tanjiracama kakvi su inace.Kao na sejalicama npr.
A inace je precnik veliki ja mislim,moram sutra proveriti.Nzm i ako je veci precnik jel bi mogao strugar da smanji malo,jel su tanjiri iste tvrdoce po celoj povrsini ili samo spoljni deo precnika....

Nzm ni ja jos,nesto za stapove suncokreta.Zvacu sve ove firme tipa hudjik,plamen,itd itd pa neka ce valjda imati na stanju ili mogu praviti pa da vidim cene za pocetak,posle cu videti sta dalje.

Kako misliš da rešiš štapove sa diskovima? Zar nije bolja varijanta popreko noževi na valjku tj secko cuter ili kako ga već sve nazivaju... Ili si mislio diskove na gusto postaviti? Zovi i Bell impex

Valjak naravno,ovo bi mozda islo ispred ili iza njega da isece sto je on propustio.Daleko je ovo od sigurnog,samo me zanima prvo cene,ima i opcije polovnog neceg,po oglasima sam vidjao one kombi masine sa gruberom nekim a iza i ispred njega ima ovi tanjiri u po 2 reda,samo nisam jos video nigde samo to da ima da se proda,nego cela masina ....

Nazad
Vrh