Tanjirače

znaci ipak sa 20,jurim neku tanjracu a imam ponudu sa 24,pa rekoh bolje da pitam?

Ja sam jednom uzimao da radim sa njom u voćnjaku i može, ali ja više ne bi radio sa njom i preteška je i nije to pravi učinak tanjirače. Kod mene još bilo kamena pa muka.
Ne znam zašto ti treba ali nemoj kupovatinije bolje napravi kultivator. Ja sam pravio i odlično radi a traktor "pjeva".

i meni treba za vocnjak,imam kultivator ali hoce kad kad da preskoci travu,ali se slazem da je laksi za traktor

Našao sam i sisice za podmazivanje za stojadina, 60 dinara komad, moram samo ipak da ponesem jednu do radnje da vidim kakav je navoj i glava pa tj dal paše pa komplet renoviram gospođu :D

To su mazalice.Zašto ne odete Subotom do Bubanj Potoka kada se prodaju delovi za traktore,mašine...naći ćete sigurno jeftinije.

Koristim Consum-ovu vučnu tanjiraču Comet 2.8 sa 28 diskova težine 1400 kg.. bez paker valjaka.

image0011.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 22:23 ---------- Prethodna poruka je at 22:21 ----------

Izuzetno lepo radi, diskovi su 560mm

Pošto je sezona tanjiranja pri kraju eto da kažem da sam veoma zadovoljan Adutovom 32-jkom.Razmak od 19 cm pravi jako lep setveni sloj ,a to mi je bio i cilj.Meni nije trebala tanjirača oračica već baš ovakva koja u dva prohoda ima i dubinu i sitan setveni sloj.Još bi bolje bilo da sam uspeo da kupim valjke tj. rotore ali je kod njih bila velika navala ,a ja se kasno setio.Naručiću ih posle nove godine obavezno pa da stignu do prolećnih radova(zlu netrebalo).Nikakve primedbe na tanjiraču ne mogu reći.

Danasnje tanjiranje.Bacen vestak npk 15-15-15 i odmah zatanjirano sutra sejanje psenice
mli0if.jpg
[/IMG]
108bwoz.jpg
[/IMG]
2luo04.jpg
[/IMG]
nef985.jpg
[/IMG]

Evo male pomoći:
Rulment-Jaša Tomić
Đukić Ilija
0638932542
Zovi odma jer je on negde na vašaru pa će ti poslati.

Nazad
Vrh