Tanjirače

Ima netko oko sebe OLT Neretva tanjuraču pa da mi samo prenese sa koliko konja se radi s njom iz iskustva ? Dakle, ne po papirima nego u praksi a ne mogu nikoga naći da ju ima pa da ga direkt pitam.

Poslednja izmena:
A koliko je diskova bez krila onda ? Imas neke slike da stavis ? Jel znas mozda da se negdje prodaje polovna ili rashodovana Neretva ili S.T.T ?

Tnx

OK, hvala puno, onda znači ponešto sam i ubo :osmeh:

Samo dešava mi se da ne mogu do kraja da ukrstim i prednje i zadnje jer se češu tanjiri, znači i prednje i zadnje ukrstim koliko god može ali da se ne češu...probaću pa javljam...shvatio sam i sam da nešto ne radim kako valja jer mi ostane kanal po sredini ili tako neki užas :haha:

Bili ste u pravu, one dve poluge što guraju zadnje nosače tanjira, jedan od njih je skroz iskrivljen, kao da je neko kad je okretao na kraju njive bočno udario u neko drvo svom snagom...epilog je 100 eur kod kovača da mi to sredi i zameni ležajeve pa onda u tanjiranje :ppozdrav:
Pre neki dan sam poorao dve njive pre kiše jednobrazdnim plugom, spremam ih za sadnju voća sledeću jesen ili možda sad na proleće, da li da istanjiram sad narednih dana kad je opravim i kad malo prođe blato, kod nas kiša baš lepo pada ova 3 dana...

jedno pitanje za poznavaoce.imam leskovacku nosenu 28 diskova sa drvenim lezajevima da li mogu da se ugrade kucista sa pravim lezajevima na postojeca kacenja bez puno prepravke

Kolege treba mi savet u vezi belarusa 820 i tanjirace za njega,ali da ima brzinu citam predhodne postove ima svega jedni kazu ovo jedni ono treba mi iskren odg,hteo bi tanjiracu koju ce on da solidno vuce i da radi posao,a ne samo da je vuce po njivi::traktor::

Pronadji metalwolf-ovu,iza pravi leu i spremno za sejanje.
Sve ove ostale su samo blede kopije koje se mogu na nase trzistu pronaci.Naravno za prihvatljive novce.

Nasa je Metalwolfova,i sem lezajeva(fabricki su bili losi) nisam imao problema sa njom,i sto napisao KR,za te pare savrsena masina.

Evo i ja se ponovio...
www.dodaj.rs
[/url][/IMG]

Nazad
Vrh