Bubu
Član
Kod mog drugara a naseg clana Tesinog je najbolja soja bila na prolecnom tanjiranom nepaljenom kukuruzistu posto je tu zemlju uzeo proletos u zakup. Zemlja je 1. klasa i nalazi se pored Jegricke kod Zablja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu meni se cini da je levi tanjir ... ako bude neko okretao, to je Zeljko, on odgovara ja sam tu kao ispomoc dok se odmara, di bi ja komsiji njivu gazio idi begaj, nemas brigekomsija nemoj da mi gazis po lucerki posijao sam je pre tri dana ne okreci na mojoj njivi
bas grebe 'samo' 15 cm , suvo, samo se rasipa a ide jako lagano ... 1500-1600 obrtaja ... posle ovog samo jednom setvospremacom i zitoLevi,desni nije važno.Kako se to tako uradilo kada ta tanjirača samo grebe od gore.
Maticu meni se cini da je levi tanjir ... ako bude neko okretao, to je Zeljko, on odgovara ja sam tu kao ispomoc dok se odmara, di bi ja komsiji njivu gazio idi begaj, nemas brige