Attila
Član
Zavisi koliko stoji ukoso i na koju dubinu i kolko je teška tanjirača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stoji da je oteza za 82...ali cetvrtom ide-i da-Lalo da li ti znas da nije dozvoljen rad sa traktorom ispod 1400 obrtaja motora,tj da je stetan po isti?!Consum sa 30 tanjira sa 820?I mi smo ovu terali sa 820, samo on zna kako mu je bilo. Treba uzeti u obzir da Consum ima razmak izmedju tanjira 22 cm, za 3 cm veci od svih ostalih domacih tanjiraca. Inace, 1221 je vuce 1. brzinom iz 4. ranga, br.obrtaja motora je 1300, brzina 10.5 km/h, potrosnja smesna.
Tako je,pretekao si me Стево...Mi smo resiili problem sa zanosenjem tako sto smo rudu malo u stranu pomerili
kad budeš prodavao javi se meniDok ne pribavimo vecu, dobra mu je.![]()
Sta bi se desilo kad bi drugu bateriju stavili na malo manji ugao da neide toliko u zemlju, jer prva ide na odredjenu dubinu a druga dublje jer ide u obradjenu zemlju i ima vise mase (zemlje) pa zanese tanjiracu a i traktor?Nastelujes da ti obe bateriju budu pod istim uglom i nastelujes da ti obe baterije idu isto duboko na spingli i to je to a ako se malo zanosi to je sasvim normalna pojava. Pogledaj Laline fotke pa ces videti da je i njegov Ruja od 6 tona malko zanesen...
Dva ili jedan veliki-dugački navoj sa oprugom na sebi i kontra maticama na prednjem kraju tanjirače.sta mu dodju spingle ?