Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naravnodikula je napisao(la):hvala,pretpostavljam da je to cena bez pakera?Green je napisao(la):nisam pitala ostale, znam da je consum v28 3640 eur
Koje su ovo nenormalne i bezobrazne cene ja moju konsum platio 3300 evra sa pakerima a bez njih je bila mislim 2800evra.A jos onda su kukali kako su zadrzali cene a gvorzdje je kao nenormalno skocilo.Mnogo je to para a nemogu se na kvalitet bas pohvaliti ni jedni ni drugi.isidor je napisao(la):Stigo ja danas sa puta i evo mog zakljucka
Sto se tice adutovih tanjiraca
teska vucena tanjiraca kosta 414170 din sa pdv sa ramom 150 x 150 od 30 diskova .
teska vucena tanjiraca tipa tara 623040 din sa pdv ram 100x 200 28 diskova .
Sta mi ti nesto smrdi recimo nigde na predracunu nisu precizirane karakteristike tako da ja nemam pojam sata kupujem ako mi odobre kredit i sta kad im legnu pare na racun mogu bilo sta da mi prodaju a da ja to nisam trazio bukvalno niko mi nije jasno rekao sta dobijam za taj novac ,i to se meni nimalo nesvidja takvo iskustvo sam imao sa prethodnom tanjiracom.
A sto se tice consumove tanjirace .cena tanjirace je 577200 din sa pdv .teska vucena tanjiraca ram 180x180 diskovi su 660 mm razmak diskova 24 cm ,sa paker valjcima ram je od U profila. radni zahvat 3,2 m.
I sve je konkretizovano na racunu do detalja sta kupujem i stvari su jasne covek sve lepo objasnio.
E sad da li ko ima takvu tanjiracu da mi malo kaze kako se pokazala u radu.
Bubu je napisao(la):Da su se samnom tako ophodili neki prodavci mehanizacije, samo bih se okrenuo i otisao!
Kod nas u selu ima tanjiraca od par proizvodjaca i sve sam ih video u radu. Sa Consum tanjiracom sam radio x puta i nemam nikakvih prigovora..
Sa kojom si konsumovom radio lakosom ili tezom tanjiracom
to je zmajeva tanjiraca iz sedamdesetih ima je jedan u selu a tockove stavi manjeJoky je napisao(la):Koja je ovo tanjiraca ? Ima 32 diska. Marka I tip ?
A takodje me zanima da li se ona vuce sa fiksnom poteznicom ili sa poteznicom na polugama ? Pitam zato sto ima problem kada se spusti u radni polozaj, tockovi nisu u vazduhu vec dodiruju povrsinu zemlje, a hidraulicni klip je uvucen skroz. O cemu se radi kod ovih tanjiraca ?