Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam i ja takve rezerne. hteo bih nešto boljeMislim da imam ovakve fkl-ove ležajeve. Tanjirača prodata. Ležajevi ostali od rezerve. Moram pogledati.
Na tim stranim vocarskim tanjiracama nije sam bitno koliko je tezine vec i kakav je ugao diska zna i laka tanjiraca da ide u dobro zemlju kada je dobar ugao tanjira. Uporedi tanjire na tvojoj taniracisa tanjirima na speedu i videces o cemu pisem...Ja radim tanjiračom starom bar 45 godina Olt Osijek po licenci Evers Orlov Holandija (valjda). Stavljam od 50 do 120kg tegova (3 točka za sajle liftova, različitih dimenzija, idu jedan u drugi, vide se 2 na slici). Radi dobro, ali u sezoni menjam ležajeve na 2 baterije u proseku. Sada jurim neku od 700-900kg nošenu da kupim.
A što se tiče težine po disku, retko koja nošena voćarska ima tih 50kg. Ove za Ferdže su (najčešće) oko 380kg, sa 20 diskova. Znači, manje od 20kg po disku. Ja ovu svoju nabudžim na 450-500kg i to je do max 25kg. Ove teške voćarske su najčešće oko 700-800kg, a 16 do 20 diskova, pa i 24 čak. Opet od 30 do max 50kg po disku.
Taj valjak bukvalno ne radi ništa.1340 kg sa ovim valjkom
Bice zamenjen trenutno je takav stigao a treba mi tanjiracaTaj valjak bukvalno ne radi ništa.
Zovu ga "Smeće"
Stradace ti hidraulika na imt od te tezine, tj preteska je za nosenje za 560....Danas pozajmim od komsije AgroNovak kratku tanjiracu, u transportu je smrt za 560, prednji tockovi jedva da dodiruju put.
U njivi mu nije problem, vuce je drugom brzom.
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka