banePA
Član
Evo ovako je izgledoa lezaj kad sam otvorio kućište
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrlo moguće. Bilo je raznih problema sa tom baterijom. Idelano ne stoji sigurnoDa nije baterija malo kriva?
E upravo tu i leži problem....ta rupica i mazalica se baš i ne gađaju,ili jednostavno kroz tu rupicu ne prođe mast jer ide linijom manjeg otpora i izađe između ležaja i kućišta...prilično je besmisleno podmazivati...Ja sam neka kučišta rastavljao i imali su košuljicu spoljnu, ležaj zatvoren sa obe strane, i na gornjem delu gde je mazalica ima mala rupica da ulazi mast, za tanjiracu vucnu 35x35mm
Da li neko zna gde i kako da nadjem ovakav ležaj ali kvalitetan?
Ja sam radio sa torpedom sa nosenom ovakvom, sad radim sa mtz 32 diska vucena becej, ogromna je razlika. Ova nosena je samo posle suncokreta radila posao da izlomi stangle i nista vise. U kukuruzu je mozes vozati pet puta nista nisi uradio, jednostavno prelaka je. Znaci mora gola zemlja pa da se vidi da je prosla....
Ја сам у пар наврата, после различитих усева и различитих стања земљишта (суво-влажније), са неоптерећеном и са оптерећеном са око 300 кила тегова, пробао комшијину ношену тањирачу а-ла та каква је на твојој сличици и слаб посао је, осим у кукурузу, радила и на стрњишту. Просто се примети да недостатак масе чини ту разлику између добро и лоше урађеног посла.Има ли неко искуства са оваквом тањирачом од овог произвођача? Знам да су им вучене екстра, а какве су им ове ношене? Раде ли посао бар упола као вучене?