emigrant
Član
Već ti je napisao Radašin,instaliraj iz play prodavnice Tapatalk.Preko njega ti je još jednostavnije kačiti slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Toe vec zastareo izraz.. Kad je masina u pitanju ovo je pravi izraz, ako nisi ispratio evo ovde detalja:Oš reći saglaman?...
@worm
Kakve veze ima gde su tockovi kad su oni svakako u vazduhu kad je ona u njivi, ili mislis kad je otkacena od traktora a tockovi pusteni rotori je pretegnu nazad? A sta smeta ako je tako, vidjao sam da neke tako stoje kad su otkacene.
Znači ovi bi trebalo da su bolji. Namenjao sam se ovih Z&S i WBF (mislim da je to isto). Ne izdrže ni celu sezonu. Pri tom neradim nešto mnogo zemlje . Uvek prednja baterija.Probaj na ovaj broj, Sale.
0641541797
Mislis kućište im je spoljna košuljica ležaja?? Kuglice idu po kučištu tj nošaču ležaja?Koliko znam tim ležajevima je oklop ujedno i spoljna košuljica. Znači, ne može ići posebno.
Da nije baterija malo kriva?Znači ovi bi trebalo da su bolji. Namenjao sam se ovih Z&S i WBF (mislim da je to isto). Ne izdrže ni celu sezonu. Pri tom neradim nešto mnogo zemlje . Uvek prednja baterija.
Ne vredi da se rasklapa kućište? Možda bi mogao da se upasuje neki ležaj ako ima odgovarajući, ali ne bih baš da izmišljam toplu vodu, A i ono je porilično dobro zanitovano tako da bi bilo zezancije otvorti ga...
Tako je.Mislis kućište im je spoljna košuljica ležaja?? Kuglice idu po kučištu tj nošaču ležaja?